Fixa svenskan 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ann-Sofie Lindholm

Jämför och hitta det billigaste priset på Fixa svenskan 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fixa svenskan 2 är skriven av Ann-Sofie Lindholm och gavs ut 2019-12-10.

Fixa svenskan 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Fixa svenskan 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 502

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fixa svenskan 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fixa svenskan 2. Boken är skriven av författaren Ann-Sofie Lindholm. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fixa svenskan 2 var 2019-12-10.

Originalspråket som Ann-Sofie Lindholm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Fc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fixa svenskan 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 464 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 23 mm och den väger så mycket som 884 g. Fixa svenskan 2 ISBN är 9789127457263. Fixa svenskan 2 är en fristående bok .


Läs Fixa svenskan 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Fixa svenskan 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 502 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fixa svenskan 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Fixa svenskan 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fixa svenskan 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fixa svenskan 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fixa svenskan 2 som pocket

Fixa svenskan 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fixa svenskan 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fixa svenskan 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fixa svenskan 2
 • Författare: Ann-Sofie Lindholm
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-12-10
 • Pris: 502
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 464
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 23 mm
 • SAB: Fc
 • ISBN: 9789127457263

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fixa svenskan 2?

Fixa svenskan 2 är skriven av författaren Ann-Sofie Lindholm

När gavs Fixa svenskan 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-12-10.

Var kan jag köpa Fixa svenskan 2?

Vi rekommenderar att du köper Fixa svenskan 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I varje kapitel finns uppgifter som utvecklar läsförståelse och ordförståelse, diskussionsfrågor samt undersökande och kreativa uppgifter. Kapitlen avslutas med examinerande uppgifter. Fixa svenskan 2I Fixa svenskan 2 presenteras de litteraturhistoriska epokerna och ett antal skönlitterära texter som visar hur idéer och tankar som funnits i samhället har speglat sig i litteraturen. Eleven får även reflektera över hur läsarna har påverkats av författarnas förmåga att gestalta nya idéer.De språkvetenskapliga kapitlen fokuserar på Sverige som ett mångspråkigt samhälle och på språksituationen i Sverige och Norden. Här finns även ett kapitel om språk och makt.Språkets beståndsdelar, från sats till fonem, beskrivs i grammatiken. I Fixa svenskan 2 finns ett gediget avsnitt om språkets uppbyggnad och hur de olika nivåerna samspelar.Fixa svenskan 2 fortsätter att bygga upp elevens genremedvetenhet. Här presenteras bland annat essäer, reportage, utredande tal och litteraturhistoriska analyser

Utgivande förlag: Natur &amp