Finns det dinosaurier? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Katie Daynes

Jämför och hitta det billigaste priset på Finns det dinosaurier? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Finns det dinosaurier? är skriven av Katie Daynes och gavs ut 2021-04-14.

Finns det dinosaurier? som bok, ljudbok eller e-bok.
Finns det dinosaurier?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 74

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Finns det dinosaurier?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Finns det dinosaurier?. Boken är skriven av författaren Katie Daynes. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Finns det dinosaurier? var 2021-04-14.

Originalspråket som Katie Daynes skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Finns det dinosaurier? är det: 9789179853204.


Läs Finns det dinosaurier? som bok

För dig som vill köpa och läsa Finns det dinosaurier? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 74 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Finns det dinosaurier? som ljudbok

Vill du lyssna på Finns det dinosaurier? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Finns det dinosaurier? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Finns det dinosaurier? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Finns det dinosaurier? som pocket

Finns det dinosaurier? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Finns det dinosaurier? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Finns det dinosaurier? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Finns det dinosaurier?
  • Författare: Katie Daynes
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-04-14
  • Pris: 74
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179853204

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Finns det dinosaurier??

Finns det dinosaurier? är skriven av författaren Katie Daynes

När gavs Finns det dinosaurier? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-14.

Var kan jag köpa Finns det dinosaurier??

Vi rekommenderar att du köper Finns det dinosaurier? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Fanns det verkligen dinosaurier på riktigt? Vad var de för djur egentligen? Var alla dinosaurier jättestora? Vad hände med dem? Finns de verkligen inte längre? Titta, läs och öppna luckorna för att få svar på allt möjligt spännande om dinosaurier.

Utgivande förlag: Tukan förlag