Finaste skolgården – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helena Bross

Jämför och hitta det billigaste priset på Finaste skolgården innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Finaste skolgården är skriven av Helena Bross och gavs ut 2021-12-27.

Finaste skolgården som bok, ljudbok eller e-bok.
Finaste skolgården

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Finaste skolgården

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Finaste skolgården. Boken är skriven av författaren Helena Bross. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Finaste skolgården var 2021-12-27.

Originalspråket som Helena Bross skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Finaste skolgården är det: 9789179770235.


Läs Finaste skolgården som bok

För dig som vill köpa och läsa Finaste skolgården som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Finaste skolgården som ljudbok

Vill du lyssna på Finaste skolgården som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Finaste skolgården som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Finaste skolgården som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Finaste skolgården som pocket

Finaste skolgården finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Finaste skolgården med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Finaste skolgården med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Finaste skolgården
  • Författare: Helena Bross
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-12-27
  • Pris: 79
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179770235

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Finaste skolgården?

Finaste skolgården är skriven av författaren Helena Bross

När gavs Finaste skolgården ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-12-27.

Var kan jag köpa Finaste skolgården?

Vi rekommenderar att du köper Finaste skolgården hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Någon har planterat blommor på Axel och Omars skolgård. Det visar sig vara en snäll tant som saknar sin gamla trädgård. En dag kommer hon till klassen och lär barnen hur man odlar. Tillsammans sår de massor med blommor. Och till sommaren har skolgården blir den finaste man kan tänka sig! Helena Bross och Kadri Ilves populära serie om kompisarna Axel och Omar är perfekta böcker för nybörjarläsare med kort text och enkla ord i versaler. "Finaste skolgården" är den tjugoförsta fristående boken. HELENA BROSS är en av våra mest uppskattade författare med en hyllad produktion av lättlästa böcker för nybörjarläsare. Hennes omtyckta serie om barnen i Klass 1b räknas numera till klassikerna inom börja-läsa-genren. KADRI ILVES bilder är färgstarka och mjukt lågmälda i bästa Ilon Wikland-tradition. Hennes varma illustrationer gör det lätt att känna igen sig.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen