Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Magnusson

Jämför och hitta det billigaste priset på Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers är skriven av Lars Magnusson och gavs ut 2020-03-06.

Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers som bok, ljudbok eller e-bok.
Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers. Boken är skriven av författaren Lars Magnusson. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers var 2020-03-06.

Originalspråket som Lars Magnusson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Finanskriser & finanskrascher vilket ger den Qae som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 276 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som 161 g. Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers ISBN är 9789127166639. Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers är en fristående bok .


Läs Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers som bok

För dig som vill köpa och läsa Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers som ljudbok

Vill du lyssna på Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers som pocket

Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers
 • Författare: Lars Magnusson
 • Genre: Finanskriser & finanskrascher
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2020-03-06
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 276
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Qae
 • ISBN: 9789127166639

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers?

Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers är skriven av författaren Lars Magnusson

När gavs Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-06.

Var kan jag köpa Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers?

Vi rekommenderar att du köper Finanskrascher : från kapitalismens födelse till Lehman Brothers hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ända sedan kapitalismens födelse i medeltidens Europa har finansiella bubblor och krascher varit ett alltför bekant fenomen. Men varför uppstår de – och hur?Från påvars och kungars konkurser, via Nederländernas tulpaner, USA:s järnvägsbyggen, Kreugers tändstickor och fram till Lehman Brothers förklaras här det intrikata spel mellan lokala och globala aktörer, hjältar och skurkar, stater och företag, kortsiktiga och långsiktiga analyser som fött fram de dramatiska krängningarna i finanshistorien. Och om historien kan lära något, så är det att framtiden ser osäkrare ut än någonsin. Lars Magnusson är professor i ekonomisk historia vid Uppsala universitet, ledamot av Kungliga Vetenskapsakademien och ordförande i Scandinavian Society of Economic and Social History. Han har skrivit en rad ekonomihistoriska böcker på engelska och svenska, bland annat standardverket Sveriges ekonomiska historia.

Utgivande förlag: Natur &amp