Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av F W J Schelling

Jämför och hitta det billigaste priset på Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen är skriven av F W J Schelling och gavs ut 2017-09-13.

Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen som bok, ljudbok eller e-bok.
Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 198

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen. Boken är skriven av författaren F W J Schelling. H:ström Text &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen var 2017-09-13.

Originalspråket som F W J Schelling skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Filosofi vilket ger den Db som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 130 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 140 x 15 mm och den väger så mycket som 180 g. Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen ISBN är 9789173272100. Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen är en del av serien: Serie Kultura.


Läs Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen som bok

För dig som vill köpa och läsa Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 198 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen som ljudbok

Vill du lyssna på Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen som pocket

Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen
 • Författare: F W J Schelling
 • Genre: Filosofi
 • Förlag: H:ström Text &amp
 • Utgivningsdatum: 2017-09-13
 • Pris: 198
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 130
 • Fysiska dimensioner: 190 x 140 x 15 mm
 • SAB: Db
 • ISBN: 9789173272100

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen?

Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen är skriven av författaren F W J Schelling

När gavs Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-13.

Var kan jag köpa Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen?

Vi rekommenderar att du köper Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

F. W. J. Schellings “frihetsskrift” – eller Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen och de därmed sammanhängande ämnena, som är bokens fulla originaltitel – är ett av den tyska idealismens absoluta huvudverk. Här lyfter Schelling fram den mänskliga friheten som en levande kraft i ljuset av ondskans möjlighet. Skriften publicerades första gången 1809 och har haft ett avgörande inflytande på filosofins utveckling ända fram till vår tid.Det är glädjande att för första gången kunna presentera Filosofiska undersökningar om den mänskliga frihetens väsen i svensk översättning, här försedd med en orienterande inledning av Marcia Sá Cavalcante Schuback, docent i filosofi vid Södertörns högskola. Översättningen är utförd av Christian Nilsson och utgåvan innehåller också ett appendix i form av Schellings förord till förstapubliceringen av verket i Philosophische Schriften, 1809.F. W. J. Schelling (1775-1854) var en av portalfigurerna för den tyska idealismen och romantiken. Under Schellings livstid hamnade hans spekulativa naturfilosofi och metafysiska utläggningar efter hand i skuggan av G. W. F. Hegels systemtänkande. Postumt har dock Schellings texters potential gång på gång nyupptäckts – genom existensfilosofer som Søren Kierkegaard och Martin Heidegger, men också i vår samtid av bland andra Slavoj iek och Jean-Luc Nancy.Bokförlaget h:ström – Text & Kultur har tidigare av F. W. J Schelling utgivit: Inledning till filosofin (2012)

Utgivande förlag: H:ström Text &amp