Filosofisk tröst : en bok om döden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Torbjörn Tännsjö

Jämför och hitta det billigaste priset på Filosofisk tröst : en bok om döden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Filosofisk tröst : en bok om döden är skriven av Torbjörn Tännsjö och gavs ut 2015-09-04.

Filosofisk tröst : en bok om döden som bok, ljudbok eller e-bok.
Filosofisk tröst : en bok om döden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 160

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Filosofisk tröst : en bok om döden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Filosofisk tröst : en bok om döden. Boken är skriven av författaren Torbjörn Tännsjö. Bokförlaget Thales är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Filosofisk tröst : en bok om döden var 2015-09-04.

Originalspråket som Torbjörn Tännsjö skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Död & döende Filosofi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Filosofisk tröst : en bok om döden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 167 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 140 x 10 mm och den väger så mycket som 327 g. Filosofisk tröst : en bok om döden ISBN är 9789172350984. Filosofisk tröst : en bok om döden är en fristående bok .


Läs Filosofisk tröst : en bok om döden som bok

För dig som vill köpa och läsa Filosofisk tröst : en bok om döden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 160 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Filosofisk tröst : en bok om döden som ljudbok

Vill du lyssna på Filosofisk tröst : en bok om döden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Filosofisk tröst : en bok om döden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Filosofisk tröst : en bok om döden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Filosofisk tröst : en bok om döden som pocket

Filosofisk tröst : en bok om döden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Filosofisk tröst : en bok om döden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Filosofisk tröst : en bok om döden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Filosofisk tröst : en bok om döden
 • Författare: Torbjörn Tännsjö
 • Genre: Död & döende Filosofi
 • Förlag: Bokförlaget Thales
 • Utgivningsdatum: 2015-09-04
 • Pris: 160
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 167
 • Fysiska dimensioner: 195 x 140 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789172350984

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Filosofisk tröst : en bok om döden?

Filosofisk tröst : en bok om döden är skriven av författaren Torbjörn Tännsjö

När gavs Filosofisk tröst : en bok om döden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-09-04.

Var kan jag köpa Filosofisk tröst : en bok om döden?

Vi rekommenderar att du köper Filosofisk tröst : en bok om döden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kan filosofin trösta den som tänker med förtvivlan på att hon skall dö? Torbjörn Tännsjö diskuterar några förslag till tröst som filosofer velat erbjuda oss. Några av dem underkänner han såsom föreställningar om ett liv efter döden eller tanken att livet är så förfärligt att det är bra att slippa leva. Filosofiska reflektioner om tiden framstår som mera lovande, åtminstone för den som framförallt är rädd att man förintas genom döden: det är möjligt att dö utan att förintas. Men alla som ogillar döden bekymras inte av förintelse. De hungrar helt enkelt efter mer liv för egen del även om döden inte innebär att de utplånas. Den inställningen är egoistisk, menar Tännsjö, och om man tänker noga efter bör man kunna frigöra sig ifrån den. Till sist kvarstår emellertid en död som i sanning är förfärlig, om författaren har rätt (och berömda filosofer som Georg Henrik von Wright har fel), nämligen värmedöden, det definitiva slutet på allt kännande liv i universum. Författaren bekymrar sig verkligen över detta slutgiltiga utslocknande, men han konstaterar samtidigt att det nog inte är den människor i allmänhet fruktar när de vänder sig till filosofin för att få tröst inför döden. Boken är rikt illustrerad av Cecilia Torudd.

Utgivande förlag: Bokförlaget Thales