Filokalia I – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helige Jesaja Eremiten

Jämför och hitta det billigaste priset på Filokalia I innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Filokalia I är skriven av Helige Jesaja Eremiten och gavs ut 2013-03-08.

Filokalia I som bok, ljudbok eller e-bok.
Filokalia I

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Filokalia I

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Filokalia I. Boken är skriven av författaren Helige Jesaja Eremiten. Artos & är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Filokalia I var 2013-03-08.

Originalspråket som Helige Jesaja Eremiten skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Filokalia I i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 106 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 147 x 8 mm och den väger så mycket som 172 g. Filokalia I ISBN är . Filokalia I är en fristående bok .


Läs Filokalia I som bok

För dig som vill köpa och läsa Filokalia I som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Filokalia I som ljudbok

Vill du lyssna på Filokalia I som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Filokalia I som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Filokalia I som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Filokalia I som pocket

Filokalia I finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Filokalia I med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Filokalia I med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Filokalia I
 • Författare: Helige Jesaja Eremiten
 • Genre: Religion
 • Förlag: Artos &
 • Utgivningsdatum: 2013-03-08
 • Pris: 169
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 106
 • Fysiska dimensioner: 210 x 147 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Filokalia I?

Filokalia I är skriven av författaren Helige Jesaja Eremiten

När gavs Filokalia I ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-03-08.

Var kan jag köpa Filokalia I?

Vi rekommenderar att du köper Filokalia I hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Artos &