Fetma i primärvården – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingrid Larsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Fetma i primärvården innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fetma i primärvården är skriven av Ingrid Larsson och gavs ut 2016-04-11.

Fetma i primärvården som bok, ljudbok eller e-bok.
Fetma i primärvården

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 382

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fetma i primärvården

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fetma i primärvården. Boken är skriven av författaren Ingrid Larsson. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fetma i primärvården var 2016-04-11.

Originalspråket som Ingrid Larsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medicin vilket ger den Vebe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fetma i primärvården i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 166 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som 245 g. Fetma i primärvården ISBN är 9789144110189. Fetma i primärvården är en fristående bok .


Läs Fetma i primärvården som bok

För dig som vill köpa och läsa Fetma i primärvården som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 382 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fetma i primärvården som ljudbok

Vill du lyssna på Fetma i primärvården som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fetma i primärvården som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fetma i primärvården som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fetma i primärvården som pocket

Fetma i primärvården finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fetma i primärvården med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fetma i primärvården med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fetma i primärvården
 • Författare: Ingrid Larsson
 • Genre: Medicin
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2016-04-11
 • Pris: 382
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 166
 • Fysiska dimensioner: 225 x 155 x 10 mm
 • SAB: Vebe
 • ISBN: 9789144110189

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fetma i primärvården?

Fetma i primärvården är skriven av författaren Ingrid Larsson

När gavs Fetma i primärvården ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-04-11.

Var kan jag köpa Fetma i primärvården?

Vi rekommenderar att du köper Fetma i primärvården hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Övervikt och fetma är en av vår tids stora epidemier. Fler dör numera av övernäring än av svält. Någon tydlig tendens till att denna epidemi klingar av finns inte. De hälsoekonomiska konsekvenserna är påtagliga, följdsjukdomarna välkända och det individuella lidandet är betydligt. Samtidigt konstaterar experter att våra myndigheter givit upp kampen och att satsningen på prevention och terapi lämnar mycket att önska. Prevention är den optimala strategin, men ännu har vårt samhälle inte vidtagit sådana åtgärder i tillräcklig omfattning.Primärvården möter patienter med fetma och dess komplikationer dagligen. Eftersom verkligt effektiva terapiresurser saknas är man i primärvården ofta uppgiven och oförmögen att tackla problemen. Det är förståeligt men med bättre kunskaper kan man ändå ta sig an denna patientgrupp, för vilken mycket kan göras med rimliga insatser. Även en måttlig bestående viktnedgång har påtagliga hälsoeffekter, vilket är vetenskapligt väl dokumenterat. Boken vänder sig i första hand till primärvårdens personal på alla nivåer. All sjukvårdspersonal hanterar dock fetmaproblem vilket gör boken användbar även för andra grupper inom vård och omsorg. Författarna har medvetet skalat bort teoretiskt bakgrundsmaterial och fokuserat på patientnära åtgärder med handfasta råd, tips och checklistor. Denna bok bör finnas på varje vårdcentral men dessutom överallt, där överviktiga patienter omhändertas: Företagshälsovård, lekmanna organisationer, idrottsrörelsen och mödravårdscentraler.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB