Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha

Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Shane Peterson, Søren Ejlersen, Ditte Ingemann

Jämför och hitta det billigaste priset på Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha är skriven av Shane Peterson, Søren Ejlersen, Ditte Ingemann och gavs ut .

Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha som bok, ljudbok eller e-bok.
Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 192

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha. Boken är skriven av författaren Shane Peterson, Søren Ejlersen, Ditte Ingemann. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha var .

Originalspråket som Shane Peterson, Søren Ejlersen, Ditte Ingemann skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Mat & dryck” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha är det: 9789180185967.


Läs Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha som bok

För dig som vill köpa och läsa Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 192 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha som ljudbok

Vill du lyssna på Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha som pocket

Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha
  • Författare: Shane Peterson, Søren Ejlersen, Ditte Ingemann
  • Genre: Mat & dryck
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 192
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185967

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha?

Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha är skriven av författaren Shane Peterson, Søren Ejlersen, Ditte Ingemann

När gavs Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha?

Vi rekommenderar att du köper Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Mjölksyrade grönsaker är en trend inom matlagning som verkar vara här för att stanna. Och att fermentera själv är ingen konst, framförallt inte när du har denna bok till hjälp. I <i>Fermentering</i> hittar du 35 recept på fermenterade grönsaker och frukter. Du guidas genom alla steg så att du kan göra klassisk surkål, stark kimchi, läskande kombucha och mycket mer. Låt dig inspireras av denna urgamla konserveringsmetod, fyll hyllorna i skafferiet och låt tiden verka. Resultatet blir en näringsrik och stärkande smaksensation. SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering. SØREN EJLERSEN är en av grundarna till årstiderna.com. DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptutvecklare. Hon har en examen i näringslära och driver instagramkontot @ditsen med över 170 000 följare.

Utgivande förlag: Lind & Co