Feng shui och människans inre kraft – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Barbara

Jämför och hitta det billigaste priset på Feng shui och människans inre kraft innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Feng shui och människans inre kraft är skriven av Anna Barbara och gavs ut 2007-10-01.

Feng shui och människans inre kraft som bok, ljudbok eller e-bok.
Feng shui och människans inre kraft

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Feng shui och människans inre kraft

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Feng shui och människans inre kraft. Boken är skriven av författaren Anna Barbara. AnBas Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Feng shui och människans inre kraft var 2007-10-01.

Originalspråket som Anna Barbara skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Feng shui och människans inre kraft i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 88 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 148 x 210 x 8 mm och den väger så mycket som 180 g. Feng shui och människans inre kraft ISBN är 9789163195327. Feng shui och människans inre kraft är en fristående bok .


Läs Feng shui och människans inre kraft som bok

För dig som vill köpa och läsa Feng shui och människans inre kraft som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Feng shui och människans inre kraft som ljudbok

Vill du lyssna på Feng shui och människans inre kraft som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Feng shui och människans inre kraft som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Feng shui och människans inre kraft som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Feng shui och människans inre kraft som pocket

Feng shui och människans inre kraft finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Feng shui och människans inre kraft med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Feng shui och människans inre kraft med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Feng shui och människans inre kraft
 • Författare: Anna Barbara
 • Genre:
 • Förlag: AnBas Förlag
 • Utgivningsdatum: 2007-10-01
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 88
 • Fysiska dimensioner: 148 x 210 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789163195327

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Feng shui och människans inre kraft?

Feng shui och människans inre kraft är skriven av författaren Anna Barbara

När gavs Feng shui och människans inre kraft ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-10-01.

Var kan jag köpa Feng shui och människans inre kraft?

Vi rekommenderar att du köper Feng shui och människans inre kraft hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Barbara Anna, som har grundat BA Scandinavian School of Feng Shui, berättar i sin nya bok – Feng shui och människans inre kraft- om hur vi kan vara delaktiga i Moder Jords uppstigningsprocess. “Det var det mest spännande och givande arbete jag har varit med om” säger Barbara Anna. Hon har utvecklat en unik medial förmåga. Den har hon använt till att söka svar på frågor som är viktiga för människor och för jorden just nu. Boken fungerar som en uppslagsbok i vilken finns samlade råd hur man kan balansera kroppen och sinnena med hjälp av feng shuis kraft.Genom kanalisering förmedlar hon, sanningar och svar om feng shuis återkomst, relationer mellan människans energisystem och väderstreckens energier, samt om tidigare civilisationer som levde på jorden, Atlantis karma, kosmiska lagar och meningen med livet. Genom denna bok kan vi upptäcka hur hjälpsam, mångdimensionell och aktuell feng shuis filosofi är idag.Den stora hemligheten bakom Baguas helande krafter och kopplingen med de högsta dimensionerna har tidigare aldrig funnits tillgänglig. Budskapet handlar om att återupptäcka människans dolda och outnyttjade inre krafter.För första gången kopplar en författare de nio Baguas områden med människans chakrasystem och ger tydlig beskrivning av hur de påverkar varandra.Vi får slutligen en förklaring till den sanna betydelsen av “år 2012” samt vad vi behöver veta för att förbereda oss, såväl fysiskt som andligt, inför jordens energihöjning.Läsaren får större förståelse och insikt om hur man kan leva ett harmoniskt liv, lära sig att lyssna på sin egen Gudomlighet, sin unika sanning och öka sitt andliga självförtroende. På detta sätt får man kontakt med sitt Högre Jagetsmedvetande och blir sin egen Mästare!Boken är rikt illustrerad med kraftfulla kristallmandalor och vänder sig både till nybörjaren och till den som redan tidigare har kunskap i ämnet. Med tanken på att Moder Jord just nu är under uppstigningsprocessen är boken “Feng shui och människans inre kraft” den mest aktuella läsningen i ämnet!

Utgivande förlag: AnBas Förlag