Faulkner: Collected Stories – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av William Faulkner

Jämför och hitta det billigaste priset på Faulkner: Collected Stories innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Faulkner: Collected Stories är skriven av William Faulkner och gavs ut 1995-10-01.

Faulkner: Collected Stories som bok, ljudbok eller e-bok.
Faulkner: Collected Stories

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Faulkner: Collected Stories

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Faulkner: Collected Stories. Boken är skriven av författaren William Faulkner. Vintage Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Faulkner: Collected Stories var 1995-10-01.

Originalspråket som William Faulkner skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback).

Om du vill läsa Faulkner: Collected Stories i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 900 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 201 x 130 x 38 mm och den väger så mycket som 680 g. Faulkner: Collected Stories ISBN är 9780679764038. Faulkner: Collected Stories är en fristående bok .


Läs Faulkner: Collected Stories som bok

För dig som vill köpa och läsa Faulkner: Collected Stories som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Faulkner: Collected Stories som ljudbok

Vill du lyssna på Faulkner: Collected Stories som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Faulkner: Collected Stories som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Faulkner: Collected Stories som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Faulkner: Collected Stories som pocket

Faulkner: Collected Stories finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Faulkner: Collected Stories med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Faulkner: Collected Stories med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Faulkner: Collected Stories
 • Författare: William Faulkner
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Vintage Books
 • Utgivningsdatum: 1995-10-01
 • Pris: 209
 • Format: Häftad (Paperback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 900
 • Fysiska dimensioner: 201 x 130 x 38 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780679764038

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Faulkner: Collected Stories?

Faulkner: Collected Stories är skriven av författaren William Faulkner

När gavs Faulkner: Collected Stories ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1995-10-01.

Var kan jag köpa Faulkner: Collected Stories?

Vi rekommenderar att du köper Faulkner: Collected Stories hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

A collection of short stories focuses on the people of rural Mississippi.

Utgivande förlag: Vintage Books