Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anja Gullberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn är skriven av Anja Gullberg och gavs ut 2013-10-15.

Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn som bok, ljudbok eller e-bok.
Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn. Boken är skriven av författaren Anja Gullberg. Bokförlaget Semic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn var 2013-10-15.

Originalspråket som Anja Gullberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Presentböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 62 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 200 x 10 mm och den väger så mycket som 380 g. Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn ISBN är 9789155259938. Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn är en fristående bok .


Läs Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn som bok

För dig som vill köpa och läsa Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn som ljudbok

Vill du lyssna på Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn som pocket

Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn
 • Författare: Anja Gullberg
 • Genre: Presentböcker
 • Förlag: Bokförlaget Semic
 • Utgivningsdatum: 2013-10-15
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 62
 • Fysiska dimensioner: 230 x 200 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789155259938

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn?

Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn är skriven av författaren Anja Gullberg

När gavs Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-10-15.

Var kan jag köpa Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn?

Vi rekommenderar att du köper Farmor och farfars bok : samlade minnen till vårt barnbarn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Berätta om hur det var på farmor och farfars tid!”Nu kan de yngre i släkten få sin önskan uppfylld! Att dela med sig av sina minnen är en alldeles speciell gåva. I den här boken kan farmor och farfar eller mormor och morfar skriva ner sina minnen, upplevelser och tankar och se till att de förs vidare till barn och barnbarn! Berätta om barndomen, skolan, ungdomen och vuxenlivet! Giftermål, arbete, barn … livets alla milstolpar. Klistra in foton och återupplev glada och minnesvärda ögonblick i livet. En perfekt presentbok!

Utgivande förlag: Bokförlaget Semic