Farligare än någonsin – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Magnus Myst

Jämför och hitta det billigaste priset på Farligare än någonsin innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Farligare än någonsin är skriven av Magnus Myst och gavs ut 2021-04-21.

Farligare än någonsin som bok, ljudbok eller e-bok.
Farligare än någonsin

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 120

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Farligare än någonsin

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Farligare än någonsin. Boken är skriven av författaren Magnus Myst. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Farligare än någonsin var 2021-04-21.

Originalspråket som Magnus Myst skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Farligare än någonsin är det: 9789179854638.


Läs Farligare än någonsin som bok

För dig som vill köpa och läsa Farligare än någonsin som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 120 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Farligare än någonsin som ljudbok

Vill du lyssna på Farligare än någonsin som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Farligare än någonsin som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Farligare än någonsin som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Farligare än någonsin som pocket

Farligare än någonsin finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Farligare än någonsin med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Farligare än någonsin med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Farligare än någonsin
  • Författare: Magnus Myst
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-04-21
  • Pris: 120
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179854638

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Farligare än någonsin?

Farligare än någonsin är skriven av författaren Magnus Myst

När gavs Farligare än någonsin ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-21.

Var kan jag köpa Farligare än någonsin?

Vi rekommenderar att du köper Farligare än någonsin hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Pssst! Du där. Du kan aldrig gissa vad som har hänt! Jag har upptäckt världens hemlighet. Jo, jag svär! Om du vill kan jag avslöja den för dig. Men jag måste varna dig. Det är garanterat det läskigaste och mest skräckinjagande du någonsin kommer att läsa! Så om du inte är helt säker på att du klarar det, är det nog bäst att du lägger bort mig. Jag är inget för den med klena nerver! Men du är modig, eller hur … ?

Utgivande förlag: Tukan förlag