Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Steve McDonald

Jämför och hitta det billigaste priset på Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser är skriven av Steve McDonald och gavs ut 2016-01-28.

Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser som bok, ljudbok eller e-bok.
Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 101

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser. Boken är skriven av författaren Steve McDonald. Känguru är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser var 2016-01-28.

Originalspråket som Steve McDonald skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Handarbete & konsthantverk vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 293 x 299 x 7 mm och den väger så mycket som 477 g. Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser ISBN är 9789176630662. Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser är en fristående bok .


Läs Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser som bok

För dig som vill köpa och läsa Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 101 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser som ljudbok

Vill du lyssna på Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser som pocket

Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser
 • Författare: Steve McDonald
 • Genre: Handarbete & konsthantverk
 • Förlag: Känguru
 • Utgivningsdatum: 2016-01-28
 • Pris: 101
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 293 x 299 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789176630662

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser?

Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser är skriven av författaren Steve McDonald

När gavs Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-01-28.

Var kan jag köpa Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser?

Vi rekommenderar att du köper Fantastiska städer : en målarbok med häpnadsväckande platser hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Konstnären Steve McDonald har i den här boken skapat fantastiska fågelperspektiv av små och stora städer, och några andra av världens vackraste platser. Utifrån hans skisser får du färglägga myllrande metropoler som New York, London, Paris, Istanbul, Tokyo och Stockholm med flera. Dessutom finns det till många av städerna kompletterande mandala mönster som du också kan färglägga eller använda som utgångspunkt för egna fantasieggande teckningar. STEVE MCDONALD är född och uppvuxen i Kanada, där han för närvarande också har sitt hem, men han har även bott i Saudiarabien, Italien, Indien och Indonesien. Utöver det har han rest till dussintals andra länder och åkt kors och tvärs i Kanada med bil, buss, helikopter, skepp och kanot. Var än han befinner sig insuper han den lokala miljön, arkitekturen och framför allt alla linjer, alla mönster.

Utgivande förlag: Känguru