Fantastiska pappersflygplan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Andreasson

Jämför och hitta det billigaste priset på Fantastiska pappersflygplan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fantastiska pappersflygplan är skriven av Eva Andreasson och gavs ut 2018-03-29.

Fantastiska pappersflygplan som bok, ljudbok eller e-bok.
Fantastiska pappersflygplan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 95

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fantastiska pappersflygplan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fantastiska pappersflygplan. Boken är skriven av författaren Eva Andreasson. Lind &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fantastiska pappersflygplan var 2018-03-29.

Originalspråket som Eva Andreasson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Praktiska intressen vilket ger den uPic.09 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fantastiska pappersflygplan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 280 x 216 x 7 mm och den väger så mycket som 397 g. Fantastiska pappersflygplan ISBN är . Fantastiska pappersflygplan är en fristående bok .


Läs Fantastiska pappersflygplan som bok

För dig som vill köpa och läsa Fantastiska pappersflygplan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 95 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fantastiska pappersflygplan som ljudbok

Vill du lyssna på Fantastiska pappersflygplan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fantastiska pappersflygplan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fantastiska pappersflygplan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fantastiska pappersflygplan som pocket

Fantastiska pappersflygplan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fantastiska pappersflygplan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fantastiska pappersflygplan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fantastiska pappersflygplan
 • Författare: Eva Andreasson
 • Genre: Praktiska intressen
 • Förlag: Lind &amp
 • Utgivningsdatum: 2018-03-29
 • Pris: 95
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 280 x 216 x 7 mm
 • SAB: uPic.09
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fantastiska pappersflygplan?

Fantastiska pappersflygplan är skriven av författaren Eva Andreasson

När gavs Fantastiska pappersflygplan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-03-29.

Var kan jag köpa Fantastiska pappersflygplan?

Vi rekommenderar att du köper Fantastiska pappersflygplan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Använd de fina mönsterarken och vik egna fantastiska flygplan! Vill du göra en hel flygplansflotta tillsammans med kompisarna? Bestäm vilka av bokens 26 olika modeller som ni ska börja med, riv loss mönsterarken och sätt igång att vika!Till varje häftig modell finns utförliga instruktioner med bilder som hjälper dig att vika planet på några få minuter. Och dessutom finns här en hel del roliga fakta om flygplan.Hur långt kommer DITT plan?

Utgivande förlag: Lind &amp