Fantastiska fåglar : minimålarbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Millie Marotta

Jämför och hitta det billigaste priset på Fantastiska fåglar : minimålarbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fantastiska fåglar : minimålarbok är skriven av Millie Marotta och gavs ut 2021-01-27.

Fantastiska fåglar : minimålarbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Fantastiska fåglar : minimålarbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 56

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Fantastiska fåglar : minimålarbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fantastiska fåglar : minimålarbok. Boken är skriven av författaren Millie Marotta. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fantastiska fåglar : minimålarbok var 2021-01-27.

Originalspråket som Millie Marotta skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Fantastiska fåglar : minimålarbok är det: 9789179855147.


Läs Fantastiska fåglar : minimålarbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Fantastiska fåglar : minimålarbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 56 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fantastiska fåglar : minimålarbok som ljudbok

Vill du lyssna på Fantastiska fåglar : minimålarbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Fantastiska fåglar : minimålarbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fantastiska fåglar : minimålarbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fantastiska fåglar : minimålarbok som pocket

Fantastiska fåglar : minimålarbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fantastiska fåglar : minimålarbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fantastiska fåglar : minimålarbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Fantastiska fåglar : minimålarbok
  • Författare: Millie Marotta
  • Genre: Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-01-27
  • Pris: 56
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179855147

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fantastiska fåglar : minimålarbok?

Fantastiska fåglar : minimålarbok är skriven av författaren Millie Marotta

När gavs Fantastiska fåglar : minimålarbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-01-27.

Var kan jag köpa Fantastiska fåglar : minimålarbok?

Vi rekommenderar att du köper Fantastiska fåglar : minimålarbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Millie Marottas fantastiska bilder kommer få dig att snabbt leta fram färgpennorna och ge dig ut på upptäcktsfärd bland djur och växter. Originalbilderna har anpassats för att passa det nya fickvänliga formatet och ger dig möjlighet att ta med dig din hobby vart du än går. En hel värld av djur och växter väntar på dig innanför pärmarna, och de inspirerande illustrationerna kommer garanterat få din kreativitet att flöda!

Utgivande förlag: Tukan förlag