Fantasi och kreativitet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lev Vygotskij

Jämför och hitta det billigaste priset på Fantasi och kreativitet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fantasi och kreativitet är skriven av Lev Vygotskij och gavs ut 1995-01-01.

Fantasi och kreativitet som bok, ljudbok eller e-bok.
Fantasi och kreativitet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Fantasi och kreativitet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fantasi och kreativitet. Boken är skriven av författaren Lev Vygotskij. Bokförlaget Daidalos är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fantasi och kreativitet var 1995-01-01.

Originalspråket som Lev Vygotskij skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Barn- & utvecklingspsykologi vilket ger den Dofa,Doebb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fantasi och kreativitet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 111 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 8 mm och den väger så mycket som . Fantasi och kreativitet ISBN är 9789171730114. Fantasi och kreativitet är en fristående bok .


Läs Fantasi och kreativitet som bok

För dig som vill köpa och läsa Fantasi och kreativitet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fantasi och kreativitet som ljudbok

Vill du lyssna på Fantasi och kreativitet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Fantasi och kreativitet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fantasi och kreativitet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fantasi och kreativitet som pocket

Fantasi och kreativitet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fantasi och kreativitet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fantasi och kreativitet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fantasi och kreativitet
 • Författare: Lev Vygotskij
 • Genre: Barn- & utvecklingspsykologi
 • Förlag: Bokförlaget Daidalos
 • Utgivningsdatum: 1995-01-01
 • Pris: 147
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 111
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 8 mm
 • SAB: Dofa,Doebb
 • ISBN: 9789171730114

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fantasi och kreativitet?

Fantasi och kreativitet är skriven av författaren Lev Vygotskij

När gavs Fantasi och kreativitet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1995-01-01.

Var kan jag köpa Fantasi och kreativitet?

Vi rekommenderar att du köper Fantasi och kreativitet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den kommande människan uppnår allt med hjälp av den skapande fantasin: att orientera sig i framtidens värld och skapa ett beteende, som grundar sig på denna framtid och utgår ifrån den, är den allra viktigaste funktionen hos fantasin. Och i den mån som det pedagogiska arbetets viktigaste uppgift är att styra skolbarnets beteende så att barnet förbereder sig för denna framtid, är en utveckling och övning av barnets fantasi en av de viktigaste uppgifterna i processen att förverkliga detta mål.Formandet av en skapande personlighet som strävar mot framtiden initieras med hjälp av en skapande fantasi som tar gestalt i nuet. Med sessa ord sammanfattar Lev S Vygotskij (1896-1934) på ett sätt som idag fortfarande är aktuellt och uppfordrande sin syn på fantasins betydelse för danandet av en öppen och kreativ personlighet.

Utgivande förlag: Bokförlaget Daidalos