Fängelsekuppen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jens Lapidus, Hedda Lapidus

Jämför och hitta det billigaste priset på Fängelsekuppen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fängelsekuppen är skriven av Jens Lapidus, Hedda Lapidus och gavs ut 2022-03-28.

Fängelsekuppen som bok, ljudbok eller e-bok.
Fängelsekuppen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Fängelsekuppen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fängelsekuppen. Boken är skriven av författaren Jens Lapidus, Hedda Lapidus. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fängelsekuppen var 2022-03-28.

Originalspråket som Jens Lapidus, Hedda Lapidus skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Fängelsekuppen är det: 9789179756482.


Läs Fängelsekuppen som bok

För dig som vill köpa och läsa Fängelsekuppen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fängelsekuppen som ljudbok

Vill du lyssna på Fängelsekuppen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Fängelsekuppen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fängelsekuppen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fängelsekuppen som pocket

Fängelsekuppen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fängelsekuppen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fängelsekuppen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Fängelsekuppen
  • Författare: Jens Lapidus, Hedda Lapidus
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-03-28
  • Pris: 139
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756482

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fängelsekuppen?

Fängelsekuppen är skriven av författaren Jens Lapidus, Hedda Lapidus

När gavs Fängelsekuppen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-03-28.

Var kan jag köpa Fängelsekuppen?

Vi rekommenderar att du köper Fängelsekuppen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Nu är det allvar. Zashas pappa sitter i fängelse, och allt fler bevis pekar mot att han är oskyldigt dömd. Men Jonathan, Bollan och Z:a inser att polisens arbete går allt för långsamt, för de riktiga skurkarna gör sitt yttersta för att hinna förstöra bevisen som skulle kunnat frikänna pappan! Dillstaligan måste alltså ta sakerna i egna händer och befria honom… Det blir den viktigaste och svåraste kuppen någonsin för Dillstaligan. För nu behöver de överlista både skurkarna och polisen. Samtidigt verkar Zasha ha blivit rädd på riktigt… Böckerna om Dillstaligan är fartfylld och spännande läsning för lågstadieåldern, med mycket humor. "Fängelsekuppen" är den femte boken i serien av författarduon Jens Lapidus och Hedda Lapidus. De generösa och finurliga illustrationerna är signerade Gustaf Lord.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen