Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Riyadh Al-Baldawi

Jämför och hitta det billigaste priset på Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext är skriven av Riyadh Al-Baldawi och gavs ut 2017-07-14.

Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext som bok, ljudbok eller e-bok.
Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 398

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext. Boken är skriven av författaren Riyadh Al-Baldawi. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext var 2017-07-14.

Originalspråket som Riyadh Al-Baldawi skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Migration, immigration & emigration Psykologi vilket ger den Ojc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 277 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 160 x 21 mm och den väger så mycket som 629 g. Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext ISBN är 9789144108629. Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext är en fristående bok .


Läs Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext som bok

För dig som vill köpa och läsa Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 398 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext som ljudbok

Vill du lyssna på Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext som pocket

Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext
 • Författare: Riyadh Al-Baldawi
 • Genre: Migration, immigration & emigration Psykologi
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2017-07-14
 • Pris: 398
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 277
 • Fysiska dimensioner: 230 x 160 x 21 mm
 • SAB: Ojc
 • ISBN: 9789144108629

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext?

Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext är skriven av författaren Riyadh Al-Baldawi

När gavs Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-07-14.

Var kan jag köpa Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext?

Vi rekommenderar att du köper Familjen i exil : flyktingfamiljer i en interkulturell och psykosocial kontext hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Människor som flyr och försöker att anpassa sig till nya förhållanden i andra länder möter många komplexa situationer. Fokus i den här boken ligger på de prövningar som möter familjer från Mellanöstern under flykten och vid deras försök att anpassa sig i det nya landet.Att lämna sina rötter och fly ifrån sitt land är en av de största utmaningar en familj kan utsättas för. För att så många som möjligt ska kunna anpassa sig på ett bra sätt krävs stöd och hjälp från professionella personer i mottagarlandet. Syftet med Familjen i exil är att beskriva vilka faktorer som påverkar familjerna i den här processen och hur man kan hjälpa dem att komma vidare.Boken är kliniskt baserad och därför har författaren valt att illustrera alla modeller med fallbeskrivningar som hjälper läsaren att identifiera sig med familjerna och deras problem. Familjen i exil riktar sig framför allt till studenter som utbildar sig för att arbeta inom hälso- och sjukvård, socialtjänst, skola eller inom polismyndigheten men också till personer som redan är yrkesverksamma inom något av dessa områden. Boken är en fristående fortsättning på Riyadh Al-Baldawis tidigare bok Migration och anpassning.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB