Familjen i den svenska modellen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åsa Lundqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Familjen i den svenska modellen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Familjen i den svenska modellen är skriven av Åsa Lundqvist och gavs ut 2007-03-01.

Familjen i den svenska modellen som bok, ljudbok eller e-bok.
Familjen i den svenska modellen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Familjen i den svenska modellen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Familjen i den svenska modellen. Boken är skriven av författaren Åsa Lundqvist. Borea Bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Familjen i den svenska modellen var 2007-03-01.

Originalspråket som Åsa Lundqvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den Ohfc-c:k.5 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Familjen i den svenska modellen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 295 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 20 mm och den väger så mycket som 380 g. Familjen i den svenska modellen ISBN är 9789189140493. Familjen i den svenska modellen är en fristående bok .


Läs Familjen i den svenska modellen som bok

För dig som vill köpa och läsa Familjen i den svenska modellen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Familjen i den svenska modellen som ljudbok

Vill du lyssna på Familjen i den svenska modellen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Familjen i den svenska modellen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Familjen i den svenska modellen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Familjen i den svenska modellen som pocket

Familjen i den svenska modellen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Familjen i den svenska modellen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Familjen i den svenska modellen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Familjen i den svenska modellen
 • Författare: Åsa Lundqvist
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Borea Bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2007-03-01
 • Pris: 219
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 295
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 20 mm
 • SAB: Ohfc-c:k.5
 • ISBN: 9789189140493

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Familjen i den svenska modellen?

Familjen i den svenska modellen är skriven av författaren Åsa Lundqvist

När gavs Familjen i den svenska modellen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-03-01.

Var kan jag köpa Familjen i den svenska modellen?

Vi rekommenderar att du köper Familjen i den svenska modellen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När den svenska välfärdsmodellen växte fram var det trygghetssystemen och arbetsmarknadspolitiken som stod i centrum. Under denna tid förvandlades familjen från att vara en enskild angelägenhet till att bli föremål för politiska ingripanden. Familjen blev ett eget politikområde, vars mål och medel kom att diskuteras under flera decennier. Historien om familjepolitikens framväxt är en historia om intressekonflikter. Vilka aktörer och institutioner bestämde den svenska familjepolitikens inriktning?En viktig plattform var utredningsväsendet. Här artikulerades nya, ibland kontroversiella idéer och som ofta hämtats från samhällsvetenskapens forskning om familj och kön. Vetenskapen gavs därigenom ett stort inflytande inom det offentliga utredningsväsendet. Och därmed även över den förda politiken och det familjepolitiska reformarbetet.

Utgivande förlag: Borea Bokförlag