Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Madeleine Cocozza

Jämför och hitta det billigaste priset på Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj är skriven av Madeleine Cocozza och gavs ut 2011-03-09.

Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj som bok, ljudbok eller e-bok.
Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj. Boken är skriven av författaren Madeleine Cocozza. Carlsson är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj var 2011-03-09.

Originalspråket som Madeleine Cocozza skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykologi vilket ger den 306.85,Oac som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 106 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som 300 g. Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj ISBN är 9789173313865. Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj är en fristående bok .


Läs Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj som bok

För dig som vill köpa och läsa Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj som ljudbok

Vill du lyssna på Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj som pocket

Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj
 • Författare: Madeleine Cocozza
 • Genre: Psykologi
 • Förlag: Carlsson
 • Utgivningsdatum: 2011-03-09
 • Pris: 179
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 106
 • Fysiska dimensioner: 215 x 155 x 10 mm
 • SAB: 306.85,Oac
 • ISBN: 9789173313865

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj?

Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj är skriven av författaren Madeleine Cocozza

När gavs Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-03-09.

Var kan jag köpa Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj?

Vi rekommenderar att du köper Familjebygget : ritningen som hjälper dig att förstå och bygga en familj hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I tidiga familjebildningar var det självklart att familjen skulle bevaras livet ut. Kulturella, religiösa, ekonomiska faktorer bidrog till att par, oavsett hur nöjda de var med sin familj, sällan bröt upp. Idag finns inte längre någon sådan vägledning för familjebygget, som ofta sker spontant och naturligt. Författaren och familjeterapeuten Madeleine Cocozza menar att det idag finns ett motstånd till att reflektera och teoretisera kring byggandet av en familj. Hon fortsätter vidare i bokens inledning: I vårt samhälle finns dock värden som hotar och utmanar familjens existens. Jag hoppas därför med denna bok kunna ge alla familjebyggare i färd med att bygga en familj, sin egen eller någon annans, en ritning för att bättre förstå och bygga sin familj.Utifrån sin långa erfarenhet som familjeterapeut tecknar hon här upp en slags ritning i form av en projektplan och belyser med berättelser från autentiska terapisamtal. Exempel på kapitel i boken: Familjen som ett projekt, Avslutet, Familjeteori, Familjens livscykel och Myten om den lyckliga familjen. Madeleine Cocozza är socionom och leg. psykoterapeut, verksam i Linköping. Hon har en lång erfarenhet som familjeterapeut.

Utgivande förlag: Carlsson