Falska sedlar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Suzanne Mortensen

Jämför och hitta det billigaste priset på Falska sedlar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Falska sedlar är skriven av Suzanne Mortensen och gavs ut 2019-01-14.

Falska sedlar som bok, ljudbok eller e-bok.
Falska sedlar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 115

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Falska sedlar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Falska sedlar. Boken är skriven av författaren Suzanne Mortensen. Nypon förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Falska sedlar var 2019-01-14.

Originalspråket som Suzanne Mortensen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare & kriminalhistorier vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Falska sedlar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 17 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 145 x 5 mm och den väger så mycket som 125 g. Falska sedlar ISBN är 9789178250936. Falska sedlar är en del av serien: Lilla kaféet (del 2).


Läs Falska sedlar som bok

För dig som vill köpa och läsa Falska sedlar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 115 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Falska sedlar som ljudbok

Vill du lyssna på Falska sedlar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Falska sedlar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Falska sedlar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Falska sedlar som pocket

Falska sedlar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Falska sedlar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Falska sedlar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Falska sedlar
 • Författare: Suzanne Mortensen
 • Genre: Deckare & kriminalhistorier
 • Förlag: Nypon förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-01-14
 • Pris: 115
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 17
 • Fysiska dimensioner: 200 x 145 x 5 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789178250936

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Falska sedlar?

Falska sedlar är skriven av författaren Suzanne Mortensen

När gavs Falska sedlar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-14.

Var kan jag köpa Falska sedlar?

Vi rekommenderar att du köper Falska sedlar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Falska sedlar dyker upp på flera ställen i den lilla staden. Till och med Arash och Saras pappa drabbas när en kund köper en tårta med en falsk tusenlapp. Syskonen bestämmer sig för att ta reda på vem som gör de falska sedlarna. Men det är ett farligt uppdrag. Falska sedlar ingår i en trivsam deckarserie i småstadsmiljö om Sara och Arash som tycker om att fika på Lilla kaféet efter skolan. Men mest av allt tycker de om att hjälpa polisen att lösa brott. Suzanne Mortensen är bibliotekarie och barnboksförfattare. Hon debuterade 2009 med de två första böckerna i serien om Dickens detektivbyrå. Samma år mottog hon Svenska Akademiens bibliotekariepris. Sedan dess har hon skrivit flera serier för nybörjarläsare. Bilderna i Lilla kaféet är ritade av Klara Hammerth. Andra bilder av henne har vi bland annat kunnat se i Kamratposten.

Utgivande förlag: Nypon förlag