Fallstudier: design och genomförande

Fallstudier: design och genomförande – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Robert K Yin

Jämför och hitta det billigaste priset på Fallstudier: design och genomförande innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fallstudier: design och genomförande är skriven av Robert K Yin och gavs ut 2007-04-01.

Fallstudier: design och genomförande som bok, ljudbok eller e-bok.
Fallstudier: design och genomförande

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 378

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Fallstudier: design och genomförande

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fallstudier: design och genomförande. Boken är skriven av författaren Robert K Yin. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fallstudier: design och genomförande var 2007-04-01.

Originalspråket som Robert K Yin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fallstudier: design och genomförande i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 208 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 167 x 13 mm och den väger så mycket som 380 g. Fallstudier: design och genomförande ISBN är 9789147086436. Fallstudier: design och genomförande är en fristående bok .


Läs Fallstudier: design och genomförande som bok

För dig som vill köpa och läsa Fallstudier: design och genomförande som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 378 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fallstudier: design och genomförande som ljudbok

Vill du lyssna på Fallstudier: design och genomförande som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Fallstudier: design och genomförande som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fallstudier: design och genomförande som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fallstudier: design och genomförande som pocket

Fallstudier: design och genomförande finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fallstudier: design och genomförande med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fallstudier: design och genomförande med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fallstudier: design och genomförande
 • Författare: Robert K Yin
 • Genre:
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2007-04-01
 • Pris: 378
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 208
 • Fysiska dimensioner: 240 x 167 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789147086436

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fallstudier: design och genomförande?

Fallstudier: design och genomförande är skriven av författaren Robert K Yin

När gavs Fallstudier: design och genomförande ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-04-01.

Var kan jag köpa Fallstudier: design och genomförande?

Vi rekommenderar att du köper Fallstudier: design och genomförande hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Fallstudier: design och genomförande kommer nu i en uppdaterad utgåva i svensk översättning. Boken är en klassiker som presenterar fallstudien som metod och visar dess tillämpning inom olika områden. Boken utgör en gedigen introduktion till ämnet och passar bra för både nybörjare och mer erfarna forskare.Läs merFallstudien är en av de vanligaste formerna av vetenskapligt arbete på grundnivån inom det samhällsvetenskapliga fältet. Boken presenterar fallstudien och går igenom problemformulering, insamling och analys av data samt rapportens struktur. Metodens tillämpning inom områden som sociologi, psykologi, historia, ekonomi, socialt arbete och pedagogik illustreras. Fallstudien som forskningsstrategi jämförs också med andra strategier som exempelvis experiment och surveyundersökningar.Om författarnaRobert K. Yin är historiker och experimentell psykolog.

Utgivande förlag: Liber