Fåglarnas konferens – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ransom Riggs

Jämför och hitta det billigaste priset på Fåglarnas konferens innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fåglarnas konferens är skriven av Ransom Riggs och gavs ut 2020-09-11.

Fåglarnas konferens som bok, ljudbok eller e-bok.
Fåglarnas konferens

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 152

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fåglarnas konferens

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fåglarnas konferens. Boken är skriven av författaren Ransom Riggs. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fåglarnas konferens var 2020-09-11.

Originalspråket som Ransom Riggs skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Barnböcker 12-15 år: # 17 vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Fåglarnas konferens i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 359 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 155 x 27 mm och den väger så mycket som . Fåglarnas konferens ISBN är . Fåglarnas konferens är en del av serien: Miss Peregrine (del 5).


Läs Fåglarnas konferens som bok

För dig som vill köpa och läsa Fåglarnas konferens som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 152 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fåglarnas konferens som ljudbok

Vill du lyssna på Fåglarnas konferens som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fåglarnas konferens som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fåglarnas konferens som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fåglarnas konferens som pocket

Fåglarnas konferens finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fåglarnas konferens med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fåglarnas konferens med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fåglarnas konferens
 • Författare: Ransom Riggs
 • Genre: Barnböcker 12-15 år: # 17
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2020-09-11
 • Pris: 152
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 359
 • Fysiska dimensioner: 216 x 155 x 27 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fåglarnas konferens?

Fåglarnas konferens är skriven av författaren Ransom Riggs

När gavs Fåglarnas konferens ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-11.

Var kan jag köpa Fåglarnas konferens?

Vi rekommenderar att du köper Fåglarnas konferens hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jacob Portman har fått en uppgift sin farfar Abes vän H: Att avlämna en ny besynnerlig person, Noor Pradesh, till en tomgastjägare, enbart känd som V. Men Noor är jagad. Hon är måltavla för en gammal profetia, en profetia som förutspått en annalkande apokalyps. Om Noor räddas, så räddas också framtiden för de besynnerliga. Jacob har bara några förvirrande spår och tiden håller på att rinna ut. Han måste komma på hur han ska hitta V, den mest gåtfulla och mäktigaste av farfar Abes tidigare bundsförvanter.Med fiender bakom sig och det okända i horisonten, fortsätter Jacob Portmans berättelse i Fåglarnas konferens.Ransom Riggs fortsätter den vindlande, fantasifulla berättelsen om Miss Peregrine och de besynnerliga. Bokens mystiska färgfotografier förhöjer spänningen ytterligare.

Utgivande förlag: Rabén &amp