Fågeltribunalen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Agnes Ravatn

Jämför och hitta det billigaste priset på Fågeltribunalen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fågeltribunalen är skriven av Agnes Ravatn och gavs ut 2021-02-12.

Fågeltribunalen som bok, ljudbok eller e-bok.
Fågeltribunalen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fågeltribunalen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fågeltribunalen. Boken är skriven av författaren Agnes Ravatn. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fågeltribunalen var 2021-02-12.

Originalspråket som Agnes Ravatn skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare Skönlitteratur i översättning vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Fågeltribunalen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 189 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Fågeltribunalen ISBN är 9789178938278. Fågeltribunalen är en fristående bok .


Läs Fågeltribunalen som bok

För dig som vill köpa och läsa Fågeltribunalen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fågeltribunalen som ljudbok

Vill du lyssna på Fågeltribunalen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fågeltribunalen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fågeltribunalen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fågeltribunalen som pocket

Fågeltribunalen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fågeltribunalen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fågeltribunalen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fågeltribunalen
 • Författare: Agnes Ravatn
 • Genre: Deckare Skönlitteratur i översättning
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2021-02-12
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 189
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789178938278

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fågeltribunalen?

Fågeltribunalen är skriven av författaren Agnes Ravatn

När gavs Fågeltribunalen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-02-12.

Var kan jag köpa Fågeltribunalen?

Vi rekommenderar att du köper Fågeltribunalen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

»Isande psykologisk thriller.« | Irish Times TV-profilen Allis Hagtorn tvingas efter en offentlig skandal lämna sin partner och sitt jobb. På flykt från storstaden och allmänhetens blickar tar hon tjänst som trädgårdmästare och hushållerska i ett ensligt beläget hus vid en fjord. Men hennes arbetsgivare börjar snart uppvisa ett olustigt beteende. Plötsligt står den vresige, tystlåtne mannen bakom hennes rygg. Eller iakttar henne från ett fönster. Allis börjar undra över vad han ägnar sig åt i sitt noga tillslutna arbetsrum. I väntan på att mannens hustru ska komma tillbaka från en resa utvecklas deras tysta, obekväma möten till en isande relation. Och det blir alltmer uppenbart att ett försök att gottgöra tidigare synder inte alltid är tillräckligt… AGNES RAVATN är en norsk författare, född i Ølen, Rogaland. Den prisbelönta spänningsromanen »Spännande, atmosfärisk och isande vacker. Jag var som trollbunden.« | »Inte ens den obevekligt illavarslande atmosfären kan förbereda en för den upplösning som ska komma.« | »Uppslukande, briljant.« | Sarah Hillary Publishers Weekly Amanda JenningsFågeltribunalen, som gjort succé både i Norge och internationellt, är den första av hennes böcker som kommer ut på svenska. Fågeltribunalen är en intensiv psykologisk spänningsroman, med en andlöst dramatisk upplösning. »Har en olycksbådande atmosfär som kryper in under huden.« | Crime Fiction Lover

Utgivande förlag: Modernista