Fågelsång – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sam Taplin

Jämför och hitta det billigaste priset på Fågelsång innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fågelsång är skriven av Sam Taplin och gavs ut 2021-03-16.

Fågelsång som bok, ljudbok eller e-bok.
Fågelsång

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 140

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Fågelsång

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fågelsång. Boken är skriven av författaren Sam Taplin. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fågelsång var 2021-03-16.

Originalspråket som Sam Taplin skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Fågelsång är det: 9789179853778.


Läs Fågelsång som bok

För dig som vill köpa och läsa Fågelsång som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 140 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fågelsång som ljudbok

Vill du lyssna på Fågelsång som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Fågelsång som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fågelsång som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fågelsång som pocket

Fågelsång finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fågelsång med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fågelsång med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Fågelsång
  • Författare: Sam Taplin
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-03-16
  • Pris: 140
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179853778

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fågelsång?

Fågelsång är skriven av författaren Sam Taplin

När gavs Fågelsång ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-16.

Var kan jag köpa Fågelsång?

Vi rekommenderar att du köper Fågelsång hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det är liv och rörelse i skogar och trädgårdar! Koltrastungarna piper uppe i trädet, svanarna plaskar i dammen och sävsångaren sjunger i solnedgången. Lyssna noga! Hör du hur olika fåglarna låter? Andra fåglar som stämmer upp till sång i boken är änder, en taltrast, en bofink, en gök, en nattskärra och grönfinkar.

Utgivande förlag: Tukan förlag