Fågelprinsen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maj Bylock

Jämför och hitta det billigaste priset på Fågelprinsen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fågelprinsen är skriven av Maj Bylock och gavs ut 2018-11-26.

Fågelprinsen som bok, ljudbok eller e-bok.
Fågelprinsen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 207

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fågelprinsen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fågelprinsen. Boken är skriven av författaren Maj Bylock. Saga Egmont är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fågelprinsen var 2018-11-26.

Originalspråket som Maj Bylock skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fågelprinsen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 224 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 15 mm och den väger så mycket som 340 g. Fågelprinsen ISBN är 9788726041279. Fågelprinsen är en del av serien: Kelter (del 1).


Läs Fågelprinsen som bok

För dig som vill köpa och läsa Fågelprinsen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 207 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fågelprinsen som ljudbok

Vill du lyssna på Fågelprinsen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fågelprinsen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fågelprinsen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fågelprinsen som pocket

Fågelprinsen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fågelprinsen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fågelprinsen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fågelprinsen
 • Författare: Maj Bylock
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Saga Egmont
 • Utgivningsdatum: 2018-11-26
 • Pris: 207
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 224
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 15 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9788726041279

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fågelprinsen?

Fågelprinsen är skriven av författaren Maj Bylock

När gavs Fågelprinsen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-11-26.

Var kan jag köpa Fågelprinsen?

Vi rekommenderar att du köper Fågelprinsen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När Mung vaknar upp är ingenting som det var tidigare. Romarna har bränt ned hans by och gjort honom föräldralös. Den 13 år gamla keltiska pojken tvingas ut på en vandring som sträcker sig längre bort än han någonsin varit förut. På vägen träffar han slavflickan Larne och tillsammans får de vara med om en rad äventyr.Maj Bylock är född 1931 på Gotland. Hennes tidiga utgivning var läroböcker i religion och historia, men även i sina skönlitterära böcker står frågor om livsåskådning och moral i centrum ofta i historisk miljö. För sin bok Solstenen vann hon Rabén & Sjögrens jubileumstävling 1983, och hon har även belönats med Astrid Lindgren-prisen 1990.

Utgivande förlag: Saga Egmont