Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Goodfellow

Jämför och hitta det billigaste priset på Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar är skriven av Peter Goodfellow och gavs ut 2021-05-20.

Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar som bok, ljudbok eller e-bok.
Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 102

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar. Boken är skriven av författaren Peter Goodfellow. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar var 2021-05-20.

Originalspråket som Peter Goodfellow skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Djur & natur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar är det: 9789179854959.


Läs Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar som bok

För dig som vill köpa och läsa Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 102 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar som ljudbok

Vill du lyssna på Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar som pocket

Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar
  • Författare: Peter Goodfellow
  • Genre: Djur & natur
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-05-20
  • Pris: 102
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179854959

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar?

Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar är skriven av författaren Peter Goodfellow

När gavs Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-05-20.

Var kan jag köpa Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar?

Vi rekommenderar att du köper Fågelguiden: lär dig känna igen 150 fåglar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Fågelguiden är den perfekta boken för nybörjaren som på ett enkelt sätt vill kunna bekanta sig med och identifiera några av de vanligaste arterna. Med hjälp av vackra fotografier, beskrivningar, utbredningskartor och kalender samt nödvändiga och intressanta fakta blir identifieringen både lärorik och rolig. Boken innehåller 150 arter som finns i Sverige och övriga norra Europa, och är därför perfekt att ta med sig ut i sommaren – på semestern, skogspromenaden eller utflykten.

Utgivande förlag: Tukan Förlag