Fädernas synder – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dennis Gustafsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Fädernas synder innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fädernas synder är skriven av Dennis Gustafsson och gavs ut 2018-12-29.

Fädernas synder som bok, ljudbok eller e-bok.
Fädernas synder

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fädernas synder

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fädernas synder. Boken är skriven av författaren Dennis Gustafsson. Albumförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fädernas synder var 2018-12-29.

Originalspråket som Dennis Gustafsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Tecknade serier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Fädernas synder i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 92 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 295 x 216 x 15 mm och den väger så mycket som 580 g. Fädernas synder ISBN är . Fädernas synder är en del av serien: Viktor kasparsson (del 7).


Läs Fädernas synder som bok

För dig som vill köpa och läsa Fädernas synder som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fädernas synder som ljudbok

Vill du lyssna på Fädernas synder som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fädernas synder som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fädernas synder som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fädernas synder som pocket

Fädernas synder finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fädernas synder med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fädernas synder med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fädernas synder
 • Författare: Dennis Gustafsson
 • Genre: Tecknade serier
 • Förlag: Albumförlaget
 • Utgivningsdatum: 2018-12-29
 • Pris: 209
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 92
 • Fysiska dimensioner: 295 x 216 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fädernas synder?

Fädernas synder är skriven av författaren Dennis Gustafsson

När gavs Fädernas synder ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-29.

Var kan jag köpa Fädernas synder?

Vi rekommenderar att du köper Fädernas synder hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tillsammans med en grupp präster från kyrkans särskilda enhet ger sig Viktor Kasparsson in i striden mot “den inre cirkeln”, den häxkult som i det fördolda förvaltat de nedärvda blodsskulderna som 1860-talets långa svältår tvingade fram.Det är sju år sedan Kasparsson drogs in i det övernaturligas bana.Det är vårdagjämning och blodspakternas prästerskap firar sin nya drottnings sjunde födelsedag.Sju element från Kasparssons tidigare äventyr sammanstrålar till en dödlig brännpunkt.Det är Ostara enligt häxornas heliga kalender – den tid på året då ljuset och mörkret är lika starka.Nu nalkas slutstriden…

Utgivande förlag: Albumförlaget