Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hans Rosling

Jämför och hitta det billigaste priset på Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen är skriven av Hans Rosling och gavs ut 2020-04-24.

Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen som bok, ljudbok eller e-bok.
Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen. Boken är skriven av författaren Hans Rosling. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen var 2020-04-24.

Originalspråket som Hans Rosling skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Oaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 364 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 23 mm och den väger så mycket som 220 g. Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen ISBN är 9789127168336. Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen är en fristående bok .


Läs Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen som bok

För dig som vill köpa och läsa Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen som ljudbok

Vill du lyssna på Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen som pocket

Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen
 • Författare: Hans Rosling
 • Genre:
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2020-04-24
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 364
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 23 mm
 • SAB: Oaa
 • ISBN: 9789127168336

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen?

Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen är skriven av författaren Hans Rosling

När gavs Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-04-24.

Var kan jag köpa Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen?

Vi rekommenderar att du köper Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

När vi människor får frågor om globala trender svarar vi nästan alltid fel. Studenter, Nobelpristagare och ledande politiker – alla blir besegrade i omvärldskunskap av aporna på zoo. Hur kan det komma sig?I Factfulness visar Hans Rosling, Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund varför vi ständigt missförstår världens utveckling, och vad vi kan göra för att rätta till våra missuppfattningar. Med utgångspunkt i tio misstag vår hjärna gör visar de hur vi kan bryta med våra tankefel och förstå världen bättre.Med samma passion och folkbildningsiver som gjort Hans Rosling berömd visar han hur vi alla kan slippa stressas av en föråldrad bild av världen. Bara genom att ha en världsbild grundad på fakta kan medborgare, politiker och företagsledare fatta rätt beslut i en globaliserad samtid.Boken är skriven av Hans Rosling tillsammans med Anna Rosling Rönnlund och Ola Rosling. Hans Rosling (1948-2017) var professor i internationell hälsa vid Karolinska Institutet. Han var även medgrundare av stiftelsen Gapminder, och en enormt uppskattad föreläsare och folkbildare. Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund är stiftelsen Gapminders andra två medgrundare. De arbetade tillsammans med Hans Rosling under 18 år. I dag föreläser de över hela världen och deras arbete med att tillgängliggöra forskning är flerfaldigt prisbelönt.”Hans Rosling berättar historien om ‘den mänskliga utvecklingens tysta mirakel’ som bara han kan. Men Factfulness gör mycket mer än så. Boken förklarar också varför framsteg ofta sker så hemligt och tyst, och lär läsarna hur man kan se dem tydligt.”Melinda Gates”Närmare ett testamente i bokform kommer man inte. En gedigen och underhållande självhjälpsbok för världen … De behärskar till fulländning den svåra konsten att få fakta att dansa. Det är spänstigt, personligt och hela tiden angeläget. Trion serverar nämligen oceaner av genomanalyserad kunskap i kondenserat godisformat, på en nivå som man emellanåt frestas tro att även en amerikansk president borde kunna ta till sig. Överblicken blir nästan svindlande ibland.”Dagens Nyheter”En av de viktigaste böcker jag någonsin läst – en oumbärlig guide till hur man lär sig att se klart på världen.”Bill Gates

Utgivande förlag: Natur &amp