F-ordet : mot en ny feminism – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Petra Östergren

Jämför och hitta det billigaste priset på F-ordet : mot en ny feminism innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. F-ordet : mot en ny feminism är skriven av Petra Östergren och gavs ut 2008-09-01.

F-ordet : mot en ny feminism som bok, ljudbok eller e-bok.
F-ordet : mot en ny feminism

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om F-ordet : mot en ny feminism

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring F-ordet : mot en ny feminism. Boken är skriven av författaren Petra Östergren. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för F-ordet : mot en ny feminism var 2008-09-01.

Originalspråket som Petra Östergren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den Ohja som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa F-ordet : mot en ny feminism i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 150 x 15 mm och den väger så mycket som 300 g. F-ordet : mot en ny feminism ISBN är 9789150109672. F-ordet : mot en ny feminism är en fristående bok .


Läs F-ordet : mot en ny feminism som bok

För dig som vill köpa och läsa F-ordet : mot en ny feminism som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på F-ordet : mot en ny feminism som ljudbok

Vill du lyssna på F-ordet : mot en ny feminism som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs F-ordet : mot en ny feminism som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa F-ordet : mot en ny feminism som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs F-ordet : mot en ny feminism som pocket

F-ordet : mot en ny feminism finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa F-ordet : mot en ny feminism med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa F-ordet : mot en ny feminism med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: F-ordet : mot en ny feminism
 • Författare: Petra Östergren
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2008-09-01
 • Pris: 149
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 200 x 150 x 15 mm
 • SAB: Ohja
 • ISBN: 9789150109672

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit F-ordet : mot en ny feminism?

F-ordet : mot en ny feminism är skriven av författaren Petra Östergren

När gavs F-ordet : mot en ny feminism ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-09-01.

Var kan jag köpa F-ordet : mot en ny feminism?

Vi rekommenderar att du köper F-ordet : mot en ny feminism hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Feminismen har de senaste åren mött hårt motstånd och svidande kritik. Ofta har kritiken varit välbehövlig och berättigad, men tyvärr har den hätska stämningen gjort att nyanser försvunnit och positiva element drunknat. Den svenska feministiska debatten behöver en vitamininjektion, och Petra Östergren har samlat några av landets mest spännande och provokativa skribenter och debattörer för att vässa udden på det offentliga samtalet. F-ordet lyfter både fram helt nya frågor, och presenterar nya aspekter på gamla frågor. F-ordet ska ifrågasätta och förhoppningsvis skaka om, men på ett varsamt och klokt sätt. Bidragen är väl grundade i erfarenheter och teori, men är lättillgängliga och personliga snarare än akademiska.F-ordet ska vara en inspirationskälla som visar att det där med feminism inte är så dumt och förlegat ändå. Ordet på f kan återigen laddas med positiv kraft!Petra Östergren är verksam som författare, skribent, föreläsare och debattör. Hon är en av de mest kontroversiella feministiska tänkarna i Sverige och har forskat kring svensk feminism och jämställdhetspolitik sedan 1996. Hennes senaste bok är Porr, horor och feminister. Tidigare har hon gett ut Slå tillbaka! Handbok i självförsvar för kvinnor och Att komma till ro med det allra värsta.

Utgivande förlag: Alfabeta