Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt är skriven av och gavs ut 2010-03-22.

Exposure - som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt som bok, ljudbok eller e-bok.
Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 86

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt. Boken är skriven av författaren . Arcus Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt var 2010-03-22.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 126 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 198 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 250 g. Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt ISBN är 9789188552914. Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt är en fristående bok .


Läs Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt som bok

För dig som vill köpa och läsa Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 86 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt som ljudbok

Vill du lyssna på Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt som pocket

Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt
 • Författare:
 • Genre:
 • Förlag: Arcus Förlag
 • Utgivningsdatum: 2010-03-22
 • Pris: 86
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 126
 • Fysiska dimensioner: 198 x 135 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188552914

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt?

Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt är skriven av författaren

När gavs Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-03-22.

Var kan jag köpa Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt?

Vi rekommenderar att du köper Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vad händer med mig när jag möter utsatthet, splittring och mångfald?Kan jag träna mig i att vara närvarande, att se människor som subjekt och inte som objekt?Hur undviker jag att »hjälp» blir ett sätt att utöva makt?Exposure är en arbetsmodell där man exponerar sig själv för utsatthet. Man tränar sig i att vara närvarande, att dela verkligheten med andra och att arbeta i team där man delar reflektioner och intryck. Det är både ett arbetssätt och ett förhållningssätt som ger en bas för en professionell attityd i arbetet med människor, inte minst i arbetet med människor i utsatta situationer. Arbetsmodellen ger ökad självkännedom genom att man möter och arbetar med sina attityder, fördomar och värderingar.Exposure – som synsätt, förhållningssätt och arbetssätt utvecklar de tankar som presenterades i Exposure – att utsätta sig för utsatthet (2004), och återspeglar hur arbetsmetoden spridit sig runt om i Sverige bland utbildningar, socialtjänst, församlingar, politiker och arbetslag.Boken är skriven utifrån de erfarenheter man har skaffat sig på Bräcke Diakoni, där man arbetat med exposure sedan 2001.

Utgivande förlag: Arcus Förlag