Exponent 4

Exponent 4 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Susanne Gennow

Jämför och hitta det billigaste priset på Exponent 4 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Exponent 4 är skriven av Susanne Gennow och gavs ut 2013-01-25.

Exponent 4 som bok, ljudbok eller e-bok.
Exponent 4

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Exponent 4

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Exponent 4. Boken är skriven av författaren Susanne Gennow. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Exponent 4 var 2013-01-25.

Originalspråket som Susanne Gennow skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Ta som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Exponent 4 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 195 x 16 mm och den väger så mycket som 720 g. Exponent 4 ISBN är 9789140677440. Exponent 4 är en del av serien: Exponent.


Läs Exponent 4 som bok

För dig som vill köpa och läsa Exponent 4 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Exponent 4 som ljudbok

Vill du lyssna på Exponent 4 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Exponent 4 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Exponent 4 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Exponent 4 som pocket

Exponent 4 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Exponent 4 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Exponent 4 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Exponent 4
 • Författare: Susanne Gennow
 • Genre:
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2013-01-25
 • Pris:
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 240 x 195 x 16 mm
 • SAB: Ta
 • ISBN: 9789140677440

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Exponent 4?

Exponent 4 är skriven av författaren Susanne Gennow

När gavs Exponent 4 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-01-25.

Var kan jag köpa Exponent 4?

Vi rekommenderar att du köper Exponent 4 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Exponent är både klassiska och nytänkande läromedel i matematik för gymnasieskolans alla tio kurser. Här finns en tydlig koppling till ämnesplanerna när det gäller syfte och centralt innehåll och mängder av övningar av varierande karaktär och svårighetsgrad. Serien består av tryckta elevböcker, elev- och lärarwebbar samt digitala läromedel. Exponent 4 innehåller sex teman: TrigonometriFunktionerBevisföring och standardgränsvärdenDeriveringsregler och differentialekvationerIntegralerKomplexa tal Läromedlet är anpassat efter gymnasiekursen Matematik 4 och riktar sig till elever som läser NA och TE. Här finns många olika uppgiftstyper som är kategoriserade efter de sju matematiska förmågorna som beskrivs i ämnesplanen. Återkommande kunskapskontroller i form av tester, övningar och omfattande problem ger eleverna repetition och bra träning inför nationella prov. Exponent 4 i korthet: * anpassad efter gymnasiekursen Matematik 4 och riktar sig till elever som läser NA och TE* många olika uppgiftstyper som är kategoriserade efter de sju matematiska förmågorna* återkommande kunskapskontroller

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB