Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingrid Ehrnlund

Jämför och hitta det billigaste priset på Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling är skriven av Ingrid Ehrnlund och gavs ut 2015-03-27.

Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling som bok, ljudbok eller e-bok.
Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling. Boken är skriven av författaren Ingrid Ehrnlund. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling var 2015-03-27.

Originalspråket som Ingrid Ehrnlund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 168 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 160 x 15 mm och den väger så mycket som 250 g. Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling ISBN är 9789144102344. Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling är en fristående bok .


Läs Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling som bok

För dig som vill köpa och läsa Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling som ljudbok

Vill du lyssna på Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling som pocket

Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling
 • Författare: Ingrid Ehrnlund
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2015-03-27
 • Pris: 259
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 168
 • Fysiska dimensioner: 215 x 160 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144102344

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling?

Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling är skriven av författaren Ingrid Ehrnlund

När gavs Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-03-27.

Var kan jag köpa Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling?

Vi rekommenderar att du köper Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Varje elev bör ges de allra bästa förutsättningar att lyckas i skolan. För detta krävs att lärare och rektor på ett mycket genomtänkt sätt organiserar för lärande. Den här boken ger en djupare förståelse för hur lärare genom medvetenhet i planering och utförande av undervisningen, återkommande reflekterande samtal kollegor emellan och kontinuerlig utvärdering kan öka läs- och skrivförmågan hos alla elever.Författarna beskriver hur de med fokus på läs- och skrivstrategier utvecklar eleverna till kompetenta läsare och goda skribenter men också hur läs- och skrivstrategier tillämpas i undervisningen i andra ämnen, som matematik, NO och SO. Genom en utvecklad cirkelmodell, cirkeln för all undervisning, och konkreta exempel från klassrummet beskriver författarna hur de planerar, genomför och analyserar sin undervisning och dess effekter på elevernas lärande. Med hjälp av variationsteori, Learning Study och kollegialt lärande undersöker de vad i undervisningen som fungerar och vad som inte gör det. Målet är tydligt: ingen elev får lämnas ensam i kunskapsinlärningen.Explicit undervisning för läs- och skrivutveckling vänder sig främst till lärarstudenter och verksamma lärare i grundskolans tidigare år, men arbetssättet är tillämpbart i all undervisning från förskoleklass till gymnasium.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB