Evighetens hov – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dave Rudden

Jämför och hitta det billigaste priset på Evighetens hov innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Evighetens hov är skriven av Dave Rudden och gavs ut 2017-10-02.

Evighetens hov som bok, ljudbok eller e-bok.
Evighetens hov

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 52

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Evighetens hov

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Evighetens hov. Boken är skriven av författaren Dave Rudden. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Evighetens hov var 2017-10-02.

Originalspråket som Dave Rudden skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Evighetens hov i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 319 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 143 x 31 mm och den väger så mycket som 568 g. Evighetens hov ISBN är . Evighetens hov är en del av serien: Det lånade mörkrets riddare (del 2).


Läs Evighetens hov som bok

För dig som vill köpa och läsa Evighetens hov som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 52 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Evighetens hov som ljudbok

Vill du lyssna på Evighetens hov som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Evighetens hov som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Evighetens hov som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Evighetens hov som pocket

Evighetens hov finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Evighetens hov med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Evighetens hov med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Evighetens hov
 • Författare: Dave Rudden
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2017-10-02
 • Pris: 52
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 319
 • Fysiska dimensioner: 217 x 143 x 31 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Evighetens hov?

Evighetens hov är skriven av författaren Dave Rudden

När gavs Evighetens hov ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-02.

Var kan jag köpa Evighetens hov?

Vi rekommenderar att du köper Evighetens hov hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Andra boken i Det lånade mörkrets riddare-serienLivet börjar återgå till det normala för Denizen Hardwick. Eller normalt och normalt. Att bekämpa monster tillhör numera vardagen, liksom att försöka få styr på de magiska krafter han fått av Mercy, dottern till den Evige konungen.Men Denizen kommer att få användning för sina krafter fortare än han anar dels rör det på sig bland monstren – dels står det lånade mörkrets riddare inför ett nytt hot från ett oväntat håll…DAVE RUDDEN är en irländsk ungdomsboksförfattare, vars trilogi om »Underhållande och actionfyllt, men också med hjärta.« THE GUARDIAN Det lånade mörkrets riddare [Knights of the Borrowed Dark] blivit en succé världen över. Roman-serien är ett rafflande, fantasisprudlande äventyr för unga. Given läsning för alla som älskar Rick Riordan, och ett måste för äventyrslystna bokslukare från 11 år och uppåt. Evighetens hov är den andra boken i serien.

Utgivande förlag: Modernista