Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Måns Gahrton

Jämför och hitta det billigaste priset på Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek är skriven av Måns Gahrton och gavs ut 2021-07-27.

Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek som bok, ljudbok eller e-bok.
Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek. Boken är skriven av författaren Måns Gahrton. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek var 2021-07-27.

Originalspråket som Måns Gahrton skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek är det: 9789179757083.


Läs Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek som bok

För dig som vill köpa och läsa Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek som ljudbok

Vill du lyssna på Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek som pocket

Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek
  • Författare: Måns Gahrton
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-07-27
  • Pris: 147
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179757083

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek?

Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek är skriven av författaren Måns Gahrton

När gavs Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-07-27.

Var kan jag köpa Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek?

Vi rekommenderar att du köper Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Äntligen är de klassiska böckerna om Eva & Adam tillbaka! Eva och Adam är bara kompisar. Även om Eva har svårt att få bästisen Annika att fatta det. Men det är svårt att bara vara vänner. Särskilt när något i magen hela tiden säger emot. Adam säger ingenting om Eva till sin bästis Alexander. Men han drömmer om henne på nätterna, och på många av lektionerna i skolan också. De klassiska böckerna om Eva & Adam kom till på1990-talet. Mycket har förändrats i samhället sedan dess, men de stora frågorna om kärlek, vänskap och pinsamheter är lika aktuella idag. Böckerna sålde i miljontals exemplar, blev teveserie, långfilm, dataspel och serietidning. "En historia om plugget, kompisar och kärlek" är den första fristående delen i den klassiska serien om Eva & Adam. Läs också de andra böckerna som nu kommit i nytryck: "Att vara eller inte vara ihop" (2), "Bästa ovänner" (3) och "Fusk och farligheter" (4). Och missa inte heller de nya böckerna om Eva & Adam: "Huvudet fullt av dig", "En tjej att klicka bort", "Anti-killpakt" och "Att vara eller inte vara kompis".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen