Ett stycke statistik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dag Jonsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Ett stycke statistik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ett stycke statistik är skriven av Dag Jonsson och gavs ut 2007-01-01.

Ett stycke statistik som bok, ljudbok eller e-bok.
Ett stycke statistik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 362

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ett stycke statistik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ett stycke statistik. Boken är skriven av författaren Dag Jonsson. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ett stycke statistik var 2007-01-01.

Originalspråket som Dag Jonsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Thi som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ett stycke statistik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 216 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 155 x 12 mm och den väger så mycket som 320 g. Ett stycke statistik ISBN är 9789144029894. Ett stycke statistik är en fristående bok .


Läs Ett stycke statistik som bok

För dig som vill köpa och läsa Ett stycke statistik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 362 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ett stycke statistik som ljudbok

Vill du lyssna på Ett stycke statistik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ett stycke statistik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ett stycke statistik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ett stycke statistik som pocket

Ett stycke statistik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ett stycke statistik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ett stycke statistik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ett stycke statistik
 • Författare: Dag Jonsson
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2007-01-01
 • Pris: 362
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 216
 • Fysiska dimensioner: 223 x 155 x 12 mm
 • SAB: Thi
 • ISBN: 9789144029894

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ett stycke statistik?

Ett stycke statistik är skriven av författaren Dag Jonsson

När gavs Ett stycke statistik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-01-01.

Var kan jag köpa Ett stycke statistik?

Vi rekommenderar att du köper Ett stycke statistik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Boken lär ut grunderna om sannolikhet och statistik. Många exempel och ett stort antal övningar gör det lättare att förstå kombinatorik, slumpvariabler, sannolikhetsfördelningar, punktskattning, hypotesprövning, regression m.m.Tonvikten i framställningen ligger mer på att förstå de tankar och idéer som ligger bakom teorin än att plugga in formler och matematiska satser.Boken kan användas på samtliga förekommande ingenjörsprogram, vissa civilingenjörsprogram, program för biologi, kemi och geovetenskap, lärarprogram och ekonomutbildningar.Här finns rättelserna till 1:a upplagan (1999) och rättelserna till 2:a upplagan (2002) i pdf-format

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB