Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulrika Ager

Jämför och hitta det billigaste priset på Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt är skriven av Ulrika Ager och gavs ut 2009-06-23.

Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt som bok, ljudbok eller e-bok.
Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt. Boken är skriven av författaren Ulrika Ager. Ulrika Ager är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt var 2009-06-23.

Originalspråket som Ulrika Ager skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Dokc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 135 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 147 x 10 mm och den väger så mycket som 220 g. Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt ISBN är 9789186207748. Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt är en fristående bok .


Läs Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt som bok

För dig som vill köpa och läsa Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt som ljudbok

Vill du lyssna på Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt som pocket

Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt
 • Författare: Ulrika Ager
 • Genre:
 • Förlag: Ulrika Ager
 • Utgivningsdatum: 2009-06-23
 • Pris: 219
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 135
 • Fysiska dimensioner: 210 x 147 x 10 mm
 • SAB: Dokc
 • ISBN: 9789186207748

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt?

Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt är skriven av författaren Ulrika Ager

När gavs Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-06-23.

Var kan jag köpa Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt?

Vi rekommenderar att du köper Ett liv kvar att leva : att börja om när det värsta hänt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ulrika berättar en viktig historia, om hur livet vände på några sekunder och aldrig blev sig likt igen, när hennes son Jonathan omkom i en bil-olycka för några år sedan. Som läsare får du genom intervjuer också möta människor som funnits vid hennes sida – såväl nära och kära som nya bekantskaper hon lärt känna genom tragedin. Hur har de hjälpt till, stöttat och agerat. Du får ta del av hur en mamma som förlorar sitt barn på olika sätt går vidare när det värsta har hänt.Ulrikas berättelse är öppenhjärtig, fängslande och stundtals smärtsam att läsa – men samtidigt är detta en ömsint och kärleksfull hyllning till livet. Berättelsen visar vilken skör tråd vi alla vandrar på, hur snabbt lyckan kan vändas till olycka och det liv man levde aldrig kommer tillbaka. Men Ulrikas ord, som kompletteras med Jessicas porträtt av alla viktiga människor runtom Ulrika när hon drabbas av sin svåra förlust, lyfter fram något oerhört viktigt. Att livet faktiskt inte tog slut även om det kändes så då. Att det finns ett liv kvar att leva. Vår förhoppning är att boken ska ge en stunds eftertanke men också inge hopp för dem som drabbas av olika kriser. Boken är även ett stöd för anhöriga som vill veta hur och på vilket sätt de bäst kan hjälpa till. Besök gärna vår hemsida www.ettlivkvarattleva.se Där hittar du även länkar till olika organisationer och kontakter som nämns i boken.

Utgivande förlag: Ulrika Ager