Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Robert Lanza

Jämför och hitta det billigaste priset på Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung är skriven av Robert Lanza och gavs ut 2017-10-16.

Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet - medvetande och livets ursprung som bok, ljudbok eller e-bok.
Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung. Boken är skriven av författaren Robert Lanza. Egia förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung var 2017-10-16.

Originalspråket som Robert Lanza skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biologi vilket ger den Ueaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 237 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 155 x 20 mm och den väger så mycket som 498 g. Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung ISBN är 9789198053494. Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung är en fristående bok .


Läs Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung som bok

För dig som vill köpa och läsa Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung som ljudbok

Vill du lyssna på Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung som pocket

Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung
 • Författare: Robert Lanza
 • Genre: Biologi
 • Förlag: Egia förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-10-16
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 237
 • Fysiska dimensioner: 220 x 155 x 20 mm
 • SAB: Ueaa
 • ISBN: 9789198053494

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung?

Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung är skriven av författaren Robert Lanza

När gavs Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-16.

Var kan jag köpa Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung?

Vi rekommenderar att du köper Ett levande universum : den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Vi är medvetna, och vi befinner oss i en situation som vi kallar universum.”- Robert LanzaI Robert Lanzas första bok – hur uppstod universum?- varför är fysikens lagar perfekt anpassade för att främja liv?- hur kommer det sig att partiklar påverkas av att någon observerar dem?- vad är medvetande?- vad händer när vi dör?I Enligt biocentrismen existerar ingen verklighet utanför den medvetna observatören – tid och rum är endast sinnets verktyg för livsupplevelse. Det är alltså livet självt som genom medvetande skapar universum – inte tvärt om. I den här boken får vi följa med på en omvälvande resa genom forskning och filosofi där vi möter nya tankar som vänder upp ner på våra föreställningarom tid, rum, medvetande, liv och död.”Det finns ingenting “där ute”, bortom den verklighet som sinnet skapar. Eller, om det gjorde det, skulle det vara ytterligt mystiskt och oupplevt, och absolut inte den värld av bilar och träd som vi ser. Allt vi vet, och kan veta, finns i vårt eget sinne och den information som hjärnan bearbetar.Om detta känns omöjligt att acceptera, kom då ihåg att om det fanns något förstadium till färgerna, ljuset och 3D-djupet i den värld vi ser, så skulle det bara vara tomma, magnetiska och elektriska fält, eftersom det är vad ljus i själva verket är.” Ur boken:Dr Robert Lanza har utforskat naturvetenskapen i över fyrtio år, och han anses som en av världens främsta forskare. Han är för närvarande vetenskaplig chef vid Advanced Cell Technology och biträdande professor vid Wake Forest University School of Medicine. Lanza har tillsammans med Bob Berman, den mest lästa astronomen i världen, tagit fram biocentrismen – en revolutionerande ny bild av universum.Ett levande universum går Robert Lanza ännu djupare in i dessa frågor och presenterar dem på ett pedagogiskt sätt med förtydligande illustrationer. Boken kan läsas som ett komplement till den första boken, eller fristående.Biocentrism presenterades biocentrismens svar på några av vetenskapens största frågor:

Utgivande förlag: Egia förlag