Ett förlovat land – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Barack Obama

Jämför och hitta det billigaste priset på Ett förlovat land innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ett förlovat land är skriven av Barack Obama och gavs ut 2020-11-17.

Ett förlovat land som bok, ljudbok eller e-bok.
Ett förlovat land

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ett förlovat land

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ett förlovat land. Boken är skriven av författaren Barack Obama. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ett förlovat land var 2020-11-17.

Originalspråket som Barack Obama skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Lz Obama, Barack som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Ett förlovat land i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 839 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 235 x 163 x 62 mm och den väger så mycket som 1226 g. Ett förlovat land ISBN är 9789100177607. Ett förlovat land är en fristående bok .


Läs Ett förlovat land som bok

För dig som vill köpa och läsa Ett förlovat land som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ett förlovat land som ljudbok

Vill du lyssna på Ett förlovat land som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ett förlovat land som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ett förlovat land som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ett förlovat land som pocket

Ett förlovat land finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ett förlovat land med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ett förlovat land med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ett förlovat land
 • Författare: Barack Obama
 • Genre:
 • Förlag: Albert Bonniers Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-11-17
 • Pris: 259
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 839
 • Fysiska dimensioner: 235 x 163 x 62 mm
 • SAB: Lz Obama, Barack
 • ISBN: 9789100177607

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ett förlovat land?

Ett förlovat land är skriven av författaren Barack Obama

När gavs Ett förlovat land ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-11-17.

Var kan jag köpa Ett förlovat land?

Vi rekommenderar att du köper Ett förlovat land hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En gripande, djupt personlig redogörelse om ögonblicken när historia skrivs – av presidenten som inspirerade oss till att tro på demokratins kraft.I den fascinerande och efterlängtade första volymen av sina memoarer berättar Barack Obama historien om sin osannolika resa, från en ung man sökande efter sin identitet till ledare för den fria världen. Djupt personligt beskriver han sin politiska utveckling och sina milstolpar från den första mandatperioden i detta historiska presidentskap – en tid av stor oro och dramatiska förändringar.Obama tar med läsaren på en fängslande resa från sina tidigaste politiska ambitioner till den avgörande segern i Iowa – som visade på gräsrotsrörelsens betydelse – och slutligen till den historiska natten till den 4 november 2008, då han valdes till USA:s 44:e president och blev den första, svarta amerikanen att inneha landets högsta ämbete.I boken reflekterar Obama över ordförandeskapet och erbjuder ett unikt belysande av både räckvidden och begränsningarna i presidentmakten, liksom insikter i den amerikanska partipolitikens dynamik och internationella diplomati.Obama tar med läsaren till Ovala rummet och Vita husets Situation Room – även till Moskva, Kairo, Peking och många andra platser. Läsaren får ta del av hans tankar när han sätter ihop sitt kabinett, brottas med en global finanskris, tar tempen på Vladimir Putin, övervinner till synes oöverstigliga odds för att säkerställa genomförandet av Obamacare, kommer i konflikt med generaler om USA:s strategi i Afghanistan, tacklar Wall Street-reformen, svarar på den förödande Deepwater Horizon-explosionen och godkänner Operation Neptune”s Spear som ledde till Osama bin Ladens död.”Ett förlovat land” är en djupt personlig och introspektiv bok – det är berättelsen om en man som utmanade historien, berättelsen om en samhällsorganisatörs övertygelse och tro, vilken prövades på världsscenen. Obama hycklar inte med den svåra balansgången i att kandidera till president och att samtidigt vara svart amerikan, att bära en hel generations förväntningar på sina axlar med ropen om “hopp och förändring”, och att möta moraliska utmaningar i beslut med höga insatser. Han är uppriktig över de krafter som motarbetade honom hemma och utomlands, öppen om hur livet i Vita huset påverkade hans fru och döttrar och är inte rädd för att erkänna självtvivel och besvikelser. Samtidigt rubbas aldrig hans tro på att framsteg och utveckling alltid är möjligt inom det pågående, stora amerikanska experimentet.Den här välskrivna, kraftfulla boken fångar Barack Obamas övertygelse om att demokrati inte är en gåva uppifrån, utan något som bygger på empati, gemensam förståelse – och byggs tillsammans dag för dag.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag