Ett djupt hål – i vårt kvarter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Simon Jannerland

Jämför och hitta det billigaste priset på Ett djupt hål – i vårt kvarter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ett djupt hål – i vårt kvarter är skriven av Simon Jannerland och gavs ut 2022-03-09.

Ett djupt hål - i vårt kvarter som bok, ljudbok eller e-bok.
Ett djupt hål – i vårt kvarter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 135

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ett djupt hål – i vårt kvarter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ett djupt hål – i vårt kvarter. Boken är skriven av författaren Simon Jannerland. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ett djupt hål – i vårt kvarter var 2022-03-09.

Originalspråket som Simon Jannerland skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Ett djupt hål – i vårt kvarter är det: 9789179772611.


Läs Ett djupt hål – i vårt kvarter som bok

För dig som vill köpa och läsa Ett djupt hål – i vårt kvarter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 135 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ett djupt hål – i vårt kvarter som ljudbok

Vill du lyssna på Ett djupt hål – i vårt kvarter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ett djupt hål – i vårt kvarter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ett djupt hål – i vårt kvarter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ett djupt hål – i vårt kvarter som pocket

Ett djupt hål – i vårt kvarter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ett djupt hål – i vårt kvarter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ett djupt hål – i vårt kvarter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Ett djupt hål – i vårt kvarter
  • Författare: Simon Jannerland
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-03-09
  • Pris: 135
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179772611

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ett djupt hål – i vårt kvarter?

Ett djupt hål – i vårt kvarter är skriven av författaren Simon Jannerland

När gavs Ett djupt hål – i vårt kvarter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-03-09.

Var kan jag köpa Ett djupt hål – i vårt kvarter?

Vi rekommenderar att du köper Ett djupt hål – i vårt kvarter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

De tre vännerna Karl-Johan, Debbie och Gunnar bor med sina familjer i samma kvarter. Gunnar har en mycket effektiv pappa, Roland, som alltid har bråttom och inte hinner med sin son. En dag när pappan i sin dagliga hets glömt matlådan hemma måste Gunnar och hans två vänner gå till kontoret för att lämna över den. Men när de knackar på dörren till arbetsplatsen – och ÄNTLIGEN får se det spännande kontoret- är pappa Roland inte där. Han är puts väck! Och det hörs märkliga snyftningar från det gamla övergivna växthuset intill… Simon Jannerland har skapat ett galet och fartfyllt bildäventyr (men med en allvarlig och medmänskligt ton i grunden) om en pappa som går in i väggen. Eller rättare sagt gräver ner sig. De tre vännerna inser att de måste göra en insats, de ska till varje pris rädda Gunnars pappa från cheferna som jagar honom. I ett grönsakskrig, med grönsaker som vapen, kämpar de för att segra över pappa Rolands krävande chefer – men också över hans plikttrogna själ. En bilderbok med generöst med text och bild. Läs också: Arga tanten i vårt kvarter.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen