Ett bönens år – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Caroline Krook

Jämför och hitta det billigaste priset på Ett bönens år innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ett bönens år är skriven av Caroline Krook och gavs ut 2009-09-07.

Ett bönens år som bok, ljudbok eller e-bok.
Ett bönens år

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 206

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ett bönens år

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ett bönens år. Boken är skriven av författaren Caroline Krook. Verbum är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ett bönens år var 2009-09-07.

Originalspråket som Caroline Krook skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Cm.04 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Ett bönens år i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 143 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 166 x 135 x 14 mm och den väger så mycket som 216 g. Ett bönens år ISBN är 9789152632536. Ett bönens år är en fristående bok .


Läs Ett bönens år som bok

För dig som vill köpa och läsa Ett bönens år som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 206 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ett bönens år som ljudbok

Vill du lyssna på Ett bönens år som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ett bönens år som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ett bönens år som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ett bönens år som pocket

Ett bönens år finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ett bönens år med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ett bönens år med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ett bönens år
 • Författare: Caroline Krook
 • Genre:
 • Förlag: Verbum
 • Utgivningsdatum: 2009-09-07
 • Pris: 206
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 143
 • Fysiska dimensioner: 166 x 135 x 14 mm
 • SAB: Cm.04
 • ISBN: 9789152632536

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ett bönens år?

Ett bönens år är skriven av författaren Caroline Krook

När gavs Ett bönens år ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-09-07.

Var kan jag köpa Ett bönens år?

Vi rekommenderar att du köper Ett bönens år hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ett bönens år är bönboken för hela året. Den följer kyrkoårets rytm och har söndagens texter som bas. Bönboken har kommit till under en lång följd av år och rymmer också Caroline Krooks tankar och personliga erfarenheter samt historik och perspektiv kring bön och tradition.

Utgivande förlag: Verbum