Escape – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av James Patterson, David Ellis

Jämför och hitta det billigaste priset på Escape innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Escape är skriven av James Patterson, David Ellis och gavs ut 2022-06-01.

Escape som bok, ljudbok eller e-bok.
Escape

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 349

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Escape

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Escape. Boken är skriven av författaren James Patterson, David Ellis. Little Brown and Company är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Escape var 2022-06-01.

Originalspråket som James Patterson, David Ellis skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Escape är det: 9780316445511.


Läs Escape som bok

För dig som vill köpa och läsa Escape som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 349 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Escape som ljudbok

Vill du lyssna på Escape som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Escape som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Escape som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Escape som pocket

Escape finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Escape med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Escape med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Escape
  • Författare: James Patterson, David Ellis
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Little Brown and Company
  • Utgivningsdatum: 2022-06-01
  • Pris: 349
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9780316445511

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Escape?

Escape är skriven av författaren James Patterson, David Ellis

När gavs Escape ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-06-01.

Var kan jag köpa Escape?

Vi rekommenderar att du köper Escape hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Köp Escape av James Patterson, David Ellis. Skickas inom 5-8 vardagar. Fri frakt över 199 kr. Välkommen till Bokus bokhandel!

Utgivande förlag: Little Brown and Company