Erkännande – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Axel Honneth

Jämför och hitta det billigaste priset på Erkännande innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Erkännande är skriven av Axel Honneth och gavs ut 2003-01-01.

Erkännande som bok, ljudbok eller e-bok.
Erkännande

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 192

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Erkännande

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Erkännande. Boken är skriven av författaren Axel Honneth. Bokförlaget Daidalos är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Erkännande var 2003-01-01.

Originalspråket som Axel Honneth skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den O:d,Dg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Erkännande i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 205 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 245 g. Erkännande ISBN är 9789171731807. Erkännande är en fristående bok .


Läs Erkännande som bok

För dig som vill köpa och läsa Erkännande som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 192 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Erkännande som ljudbok

Vill du lyssna på Erkännande som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Erkännande som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Erkännande som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Erkännande som pocket

Erkännande finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Erkännande med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Erkännande med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Erkännande
 • Författare: Axel Honneth
 • Genre:
 • Förlag: Bokförlaget Daidalos
 • Utgivningsdatum: 2003-01-01
 • Pris: 192
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 205
 • Fysiska dimensioner: 205 x 135 x 15 mm
 • SAB: O:d,Dg
 • ISBN: 9789171731807

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Erkännande?

Erkännande är skriven av författaren Axel Honneth

När gavs Erkännande ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2003-01-01.

Var kan jag köpa Erkännande?

Vi rekommenderar att du köper Erkännande hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ledmotivet i den tyske filosofen Axel Honneths försök att utveckla en kritisk samhällsteori är just kampen för erkännande som en specifik form av moraliskt motiverad konflikt och kamp. Grundtanken är att människor för att kunna utveckla en personlig identitet eller positiv relation till sig själva måste röna ett flerdimensionellt erkännande från andra, och att en positiv relation till sig själv i sin tur är en förutsättning för individuellt självförverkligande.» I Erkännande. Praktisk-filosofiska studier ger Honneth en presentation av sin teori om erkännande och relaterar den såväl till den kantianska moral-filosofiska traditionen och Habermas’ diskursetik som till olika ansatser till en »postmodern etik» (Lyotard, Levinas och Derrida). Han tecknar konturerna av en socialfilosofisk tradition med rötter hos Rousseau vilken ser som sin uppgift att diagnosticera »sociala patologier» – en tradition som Honneth själv försöker aktualisera med sin teori om erkännande; han diskuterar konsekvenserna av den filosofiska »kritiken av subjektet» för föreställningen om personers autonomi; och han utvecklar i anslutning till John Dewey en idé om »demokrati som reflexiv samverkan». Axel Honneth är professor i filosofi i Frankfurt am Main och föreståndare för det anrika Institut für Sozialforschung.

Utgivande förlag: Bokförlaget Daidalos