Era fiender – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hanna Christenson

Jämför och hitta det billigaste priset på Era fiender innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Era fiender är skriven av Hanna Christenson och gavs ut 2019-11-11.

Era fiender som bok, ljudbok eller e-bok.
Era fiender

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 266

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Era fiender

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Era fiender. Boken är skriven av författaren Hanna Christenson. Semnos förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Era fiender var 2019-11-11.

Originalspråket som Hanna Christenson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Era fiender i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 265 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 22 mm och den väger så mycket som 422 g. Era fiender ISBN är 9789188771599. Era fiender är en fristående bok .


Läs Era fiender som bok

För dig som vill köpa och läsa Era fiender som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 266 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Era fiender som ljudbok

Vill du lyssna på Era fiender som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Era fiender som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Era fiender som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Era fiender som pocket

Era fiender finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Era fiender med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Era fiender med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Era fiender
 • Författare: Hanna Christenson
 • Genre:
 • Förlag: Semnos förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-11-11
 • Pris: 266
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 265
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 22 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789188771599

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Era fiender?

Era fiender är skriven av författaren Hanna Christenson

När gavs Era fiender ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-11-11.

Var kan jag köpa Era fiender?

Vi rekommenderar att du köper Era fiender hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I en värld som förlorat sitt fäste är allt tillåtet …Madelene har gillat Benjamin länge, ända sedan de var barn, men är medveten om att en relation mellan dem är omöjlig. Deras familjer har varit bittra fiender i generationer och hennes bror Lukas hyser ett brinnande hat mot Benjamin.Sista terminen på gymnasiet nås de av beskedet att alla ungdomar mellan 15 och 20 år är inbjudna att delta i ett statligt bostadslotteri. Benjamins instinkter skriker åt honom att något inte stämmer, men hur han än vänder och vrider på informationen kan han inte upptäcka vad som är fel. Madelene vet exakt vad det handlar om – en hemlighet som kastar henne rakt in i de ångestattacker hon var övertygad om att hon lämnat bakom sig.Vilka spekulationer som än förekommer kring lotteriet hade inget kunnat förbereda varken Benjamin eller någon annan på konsekvenserna av det. Deras värld kommer snart att skakas om på ett sätt ingen hade trott var möjligt …

Utgivande förlag: Semnos förlag