Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9

Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Niklas Kåvius

Jämför och hitta det billigaste priset på Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 är skriven av Niklas Kåvius och gavs ut 2016-11-23.

Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 som bok, ljudbok eller e-bok.
Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 889

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9. Boken är skriven av författaren Niklas Kåvius. Svensk Byggtjänst är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 var 2016-11-23.

Originalspråket som Niklas Kåvius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Pp-c:oe,Oeaac-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 430 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 239 x 170 x 25 mm och den väger så mycket som 898 g. Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 ISBN är 9789173338080. Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 är en fristående bok .


Läs Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 som bok

För dig som vill köpa och läsa Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 889 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 som ljudbok

Vill du lyssna på Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 som pocket

Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9
 • Författare: Niklas Kåvius
 • Genre:
 • Förlag: Svensk Byggtjänst
 • Utgivningsdatum: 2016-11-23
 • Pris: 889
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 430
 • Fysiska dimensioner: 239 x 170 x 25 mm
 • SAB: Pp-c:oe,Oeaac-c
 • ISBN: 9789173338080

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9?

Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 är skriven av författaren Niklas Kåvius

När gavs Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-11-23.

Var kan jag köpa Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9?

Vi rekommenderar att du köper Entreprenad- och konsulträtt. Utg 9 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Boken ger grundläggande kunskaper, anpassade för byggandets vardag. Författarna beskriver rättsreglernas bakgrund och funktion och deras samspel med andra regler och med tekniska förhållanden.Denna nionde utgåva föranleds dels av att BKK, Byggandets Kontraktskommitté, gav ut ABK 09, Allmänna Bestämmelser för konsultuppdrag. Uppdateringar har också gjorts i avsnitten om konsultavtal, lagar om offentlig upphandling, konkurrens och konkurrensbegränsning samt texterna avseende arbetsmiljö.Andra uppdateringar har gjorts med anledning av ny lagstiftning avseende elektronisk personalliggare, ny teknik såsom BIM samt nya samverkans- och åtagandeformer.Boken innehåller även AB 04, ABT 06 och ABK 09.

Utgivande förlag: Svensk Byggtjänst