Ensam mullvad på en scen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulf Nilsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Ensam mullvad på en scen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ensam mullvad på en scen är skriven av Ulf Nilsson och gavs ut 2022-01-10.

Ensam mullvad på en scen som bok, ljudbok eller e-bok.
Ensam mullvad på en scen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 121

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ensam mullvad på en scen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ensam mullvad på en scen. Boken är skriven av författaren Ulf Nilsson. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ensam mullvad på en scen var 2022-01-10.

Originalspråket som Ulf Nilsson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Ensam mullvad på en scen är det: 9789179771171.


Läs Ensam mullvad på en scen som bok

För dig som vill köpa och läsa Ensam mullvad på en scen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 121 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ensam mullvad på en scen som ljudbok

Vill du lyssna på Ensam mullvad på en scen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ensam mullvad på en scen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ensam mullvad på en scen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ensam mullvad på en scen som pocket

Ensam mullvad på en scen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ensam mullvad på en scen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ensam mullvad på en scen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Ensam mullvad på en scen
  • Författare: Ulf Nilsson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-01-10
  • Pris: 121
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179771171

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ensam mullvad på en scen?

Ensam mullvad på en scen är skriven av författaren Ulf Nilsson

När gavs Ensam mullvad på en scen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-10.

Var kan jag köpa Ensam mullvad på en scen?

Vi rekommenderar att du köper Ensam mullvad på en scen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Aldrig någonsin är världen hemskare än när man är rädd för att göra bort sig inför en massa människor. Men ibland måste man våga, om inte annat för någon annans skull … "Ensam mullvad på en scen" är en innerlig bilderbok med varm humor, om den kanske största rädslan av alla – att inte våga! Här möts Eva Eriksson finstämda, mjuka illustrationer och Ulf Nilsson känslosamma text på ett fulländat sätt. Ett blygt mästerverk i vacker presentutgåva! ULF NILSSON och EVA ERIKSSON är två av Sveriges mest älskade bilderboksskapare. De har gett oss oförglömliga klassiker som "Lilla syster Kanin" och "Alla döda små djur" och har tilldelats en mängd priser och utmärkelser. Läs också antologin "Hej igen!" där alla deras bilderböcker finns samlade.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen