Enhörningen och regnbågsbajset – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Emma Adams

Jämför och hitta det billigaste priset på Enhörningen och regnbågsbajset innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Enhörningen och regnbågsbajset är skriven av Emma Adams och gavs ut 2019-09-03.

Enhörningen och regnbågsbajset som bok, ljudbok eller e-bok.
Enhörningen och regnbågsbajset

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Enhörningen och regnbågsbajset

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Enhörningen och regnbågsbajset. Boken är skriven av författaren Emma Adams. Lind &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Enhörningen och regnbågsbajset var 2019-09-03.

Originalspråket som Emma Adams skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Enhörningen och regnbågsbajset i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 283 x 257 x 7 mm och den väger så mycket som 386 g. Enhörningen och regnbågsbajset ISBN är 9789178614981. Enhörningen och regnbågsbajset är en fristående bok .


Läs Enhörningen och regnbågsbajset som bok

För dig som vill köpa och läsa Enhörningen och regnbågsbajset som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Enhörningen och regnbågsbajset som ljudbok

Vill du lyssna på Enhörningen och regnbågsbajset som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Enhörningen och regnbågsbajset som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Enhörningen och regnbågsbajset som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Enhörningen och regnbågsbajset som pocket

Enhörningen och regnbågsbajset finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Enhörningen och regnbågsbajset med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Enhörningen och regnbågsbajset med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Enhörningen och regnbågsbajset
 • Författare: Emma Adams
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Lind &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-09-03
 • Pris: 109
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 283 x 257 x 7 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789178614981

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Enhörningen och regnbågsbajset?

Enhörningen och regnbågsbajset är skriven av författaren Emma Adams

När gavs Enhörningen och regnbågsbajset ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-03.

Var kan jag köpa Enhörningen och regnbågsbajset?

Vi rekommenderar att du köper Enhörningen och regnbågsbajset hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Till och med enhörningar behöver bajsa, precis som vem som helst. Nåja, inte riktigt, kanske. Möt Enhörningen. Hon har en vacker glänsande man, ett glittrande horn och rosa hovar som skiner när hon galopperar. Hon är som vilken annan enhörning som helst. Förutom hennes magiska regnbågsbajs, förstås. Läs om enhörningen och det förtrollade bajset och vad som händer när hon kommer till sagostaden där prinsessor, älvor, drakar, prinsessor och häxor bor. Enhörningen och regnbågsbajset är en underbart rolig, färgsprakande, glittrande och glädjespridande historia om vänskap, gemenskap och acceptans.

Utgivande förlag: Lind &amp