Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Annika Meijer

Jämför och hitta det billigaste priset på Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi är skriven av Annika Meijer och gavs ut 2021-05-10.

Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi som bok, ljudbok eller e-bok.
Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 56

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi. Boken är skriven av författaren Annika Meijer. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi var 2021-05-10.

Originalspråket som Annika Meijer skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi är det: 9789179854225.


Läs Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi som bok

För dig som vill köpa och läsa Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 56 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi som ljudbok

Vill du lyssna på Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi som pocket

Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi
  • Författare: Annika Meijer
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-05-10
  • Pris: 56
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179854225

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi?

Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi är skriven av författaren Annika Meijer

När gavs Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-05-10.

Var kan jag köpa Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi?

Vi rekommenderar att du köper Enhörningar & sagoväsen: färg och fantasi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Släpp loss färgerna och fantasin med den här sagolika målarboken! Enastående enhörningar, fantasifulla drakar, trolska sjöjungfrur och andra magiska väsen – här finns en hel värld att låta sig förtrollas av. Med sina vackra illustrationer garanterar den här målarboken många timmars kreativ avkoppling. Pappersarken är dessutom perforerade så att de går lätt att dra ut.

Utgivande förlag: Tukan Förlag