Englands historia : från Caesar till Brexit

Englands historia : från Caesar till Brexit – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av James Hawes

Jämför och hitta det billigaste priset på Englands historia : från Caesar till Brexit innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Englands historia : från Caesar till Brexit är skriven av James Hawes och gavs ut .

Englands historia : från Caesar till Brexit som bok, ljudbok eller e-bok.
Englands historia : från Caesar till Brexit

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 231

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Englands historia : från Caesar till Brexit

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Englands historia : från Caesar till Brexit. Boken är skriven av författaren James Hawes. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Englands historia : från Caesar till Brexit var .

Originalspråket som James Hawes skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Historia & arkeologi” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Englands historia : från Caesar till Brexit är det: 9789180182829.


Läs Englands historia : från Caesar till Brexit som bok

För dig som vill köpa och läsa Englands historia : från Caesar till Brexit som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 231 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Englands historia : från Caesar till Brexit som ljudbok

Vill du lyssna på Englands historia : från Caesar till Brexit som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Englands historia : från Caesar till Brexit som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Englands historia : från Caesar till Brexit som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Englands historia : från Caesar till Brexit som pocket

Englands historia : från Caesar till Brexit finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Englands historia : från Caesar till Brexit med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Englands historia : från Caesar till Brexit med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Englands historia : från Caesar till Brexit
  • Författare: James Hawes
  • Genre: Historia & arkeologi
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 231
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180182829

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Englands historia : från Caesar till Brexit?

Englands historia : från Caesar till Brexit är skriven av författaren James Hawes

När gavs Englands historia : från Caesar till Brexit ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Englands historia : från Caesar till Brexit?

Vi rekommenderar att du köper Englands historia : från Caesar till Brexit hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Britten James Hawes skildrar Englands historia från Caesar till brexit via erövring, imperium och världskrig, och upptäcker ett land som skiljer sig mycket från standardberättelsens. Denna tjurnackat oberoende stabila öfästning, som givit upphov till parlament och globalt imperium, är delat av en uråldrig skiljelinje som fanns på plats före romarna. Dess öde har alltid varit sammanflätat med grannarnas, och under de senaste tusen åren har landet härbärgerat ett klassamhälle som inte liknar något annat på jorden. Det har aldrig funnits en bättre tid att förstå varför England är som det är och det finns ingen bättre vägvisare än denna. JAMES HAWES, född 1960, har tidigare skrivit en rad böcker och är aktuell med en dokumentärserie för BBC, "The art that made us". Lind & Co har tidigare utgivit hans bästsäljare <i>Tysklands historia</i>.   "James Hawes syn på brittisk historia är skarp, levande och extremt övertygande." Philip Pullman "Ingen skriver historia så väl som James Hawes, eller använder det förflutna så skickligt för att förstå nuet. … Gör dig själv en tjänst, läs den." The Observer "[Hawes] kanske största förtjänst är att han för berättelsen fram till vår tid, och lyckas ta ett steg bort från samtidens galenskap …" The New European "Äntligen en chans att få grepp om Englands hela historia, allt på bara ett fåtal timmar." Mail on Sunday "Hawes […] har en skarp blick för likheter mellan då och nu." Spectator

Utgivande förlag: Lind & Co